Изгодни спа почивки през 2015 в хотел Балкан с. Чифлик, Троян – Туроператор Рад-Феста

4
Добави коментар
radfesta
radfesta

Хотелът предлага отлични условия за почивка на планина на изгодни цени. Работи целогодишно. Хотел Балкан има общо 160 легла в 59 двойни стаи и 8 апартамента, всички разполагат със телевизор, бани с душ или вана, тераси, сейф, охраняем паркинг.
Ресторант и бар: Ресторантът на хотел Балкан е уютен и е на две нива, разполага със 160 седящи места. Подходящ е за всякакъв тип тържества и чествания, както и за бизнес мероприятия. В стилната му обстановка гостите на комплеска се наслаждават на богат асортимент от вкусни ястия от националната и международна кухня. Хотелът има и бар, а през лятото – и бар край басейна.
Спа центърът на хотела с есъстои от минерален външен басейн, парна баня, турска баня, масаж.
Хотел БАЛКАН е предпочитано място за семинари, конференции, презентации, фирмено обучение и актуалните напоследък мероприятия “team building”. Хотелът има конферентна зала с капацитет от общо 120 места и мултимедийно оборудване. По желание на гостите се предлагат кафе-паузи и коктейли, както и допълнителни услуги и програми за развлечение през свободното им време.

Цени 2015

Настаняване

делнични цени
(понеделник- четвъртък)

Уикенд цени
(петък- събота)

национални
празници

Двойна стая

80 лв.

100 лв.

110 лв.

Студио

110 лв.

140 лв.

150 лв.

Дете 5-11.99 г. на допълнително легло

15 лв.

Възрастен над 12 г. на допълнително легло

20 лв.

Цените са на помещение и включват: закуска , външен басейн с мин.вода, джакузи, топила, детски басейн, охраняем паркинг, застраховка, туристически данък, ДДС.