Корпоративен уеб сайт

2
Добави коментар
rvertis
rvertis

Корпоративен уеб сайт

Време е да признаем пред себе си и бизнеса като цяло нуждата всяка фирма да притежава свой личен уеб сайт. Корпоративният или фирмен уеб сайт е лицето, визитка­та на компанията в интернет, нейният офис.­

Ако се нуждаете от изработка на уеб сайт с модерен дизайн, гъвкаво съдържание, уникално представяне, създаващо емоции в потребителите ви сте на правилното място. Вече две години rVertis създава иновативни и модерни уеб решения, представяйки разнородни фирми в интернет, показвайки тяхната индивидуалност по най-добрия начин.

Ние изграждаме индивидуални уеб сайтове, като не правим компромис с качеството и не ви налагаме ограничения относно обема и възможностите на решението. Обсъждаме желаната визия със всеки клиент задълбочено, за да достигнем до най-доброто представяне.

За всеки наш уеб сайт изграждаме система за управление на съдържанието, с която може да актуализирате съдържанието на уеб сайта си по всяко време. Тази гъвкава система, на български език, спомага за актуалността и гъвкавостта на корпоративната визия на всеки наш клиент.

Уеб дизайнът, който предлагаме, ще отговори на нуждите на разнородни по своята дейност фирми, доставяйки нова и свежа визия.

Ние няма да спрем само с изграждането и публикуването на корпоративният ви уеб сайт. Можем да предложим една завършена услуга, включваща : изработка на корпоративна идентичност, лого дизайн, принт дизайн, уеб дизайн, рекламна стратегия, оптимизация за търсещи машини и не на последно място реализиране на рекламни кампании.

Корпоративни уеб сайтове Свържете се с нас­