Лесни маски за лице в домашни условия

17
Добави коментар
nasty_f
nasty_f

Лесни маски за лице в домашни условия

1. Маска от майонеза. Нанеси цяла майонеза с яйца по цялото си лице като започнеш от челюстта. Стой така 20 минути. Изплакни с хладка вода. Това е много добра маска за третиране на суха кожа. Кожата ти ще стане по-мека, гладка, сияйна и стегната.

2. Маска с праскова и бренди. Смачкай на пюре една праскова, без значение дали е зряла, замразена или консервирана. Смеси кашата с едка супена лъжица бренди. Нанеси сместта на лицето си за около 20 минути и след това изплакни. Лицето ти мигновенно ще се почувства освежено.

3. Доматена маска за лице. Слачкай един домат на пюре и го нанееси на лицето си за 15-20 минути. Изплакни с топлс вода, но не гореща. Маскате е подходяща само за бързоомазняваща се кожа.

4. Маска за лице „Бананова каша“. Направи на пюре един много зрял банан. Добави съвсем малко мед. Тази маска прави кожата толкова стегната, че филмовите звезди я използват за гърдите си. Ако и ти решиш да използваш сместта по този начин намажи бюста си и си сложи много стегнат сутиен. Не слагай много мед.

5. Маска за лице с мед. Нанеси чист мед по лицето и врата си. Остави го така, докато не изсъхне хубаво. След това изплакни с топла вода.

Related posts:

автор: admin