Рингова светкавица DRF14 Canon E-TTL Производител : Delta (Китай) Каталожен номер : 045-088-00157 Рейтинг : 1 гласа. Среден…

5
Добави коментар
drkskwlkr
drkskwlkr

Цена и наличност

Цена:

216.00 лв.

Изчерпан – спрян от производство

Описание на продукта

Рингова светкавица с автоматично управление, съвместима с E-TTL II системата на Canon. Този тип светкавици се използват в случаите, когато е необходимо равномерно осветяване на обекта. Особено подходящи за портретна и предметна фотография.

 

Импулсната глава на DRF-14 се закрепва за челната резба на обектива посредством резба 52mm (в комплекта са включени преходни пръстени, с които светкавицата може да се монтира на обективи с резба 55mm, 58mm, 62mm или 67mm). Управляващият блок се поставя на обувката на фотоапарата.

 

Управлението на DRF-14 е изключително лесно: тъй като мощността се задава автоматично, е достатъчно само да включите светкавицата. Червен светодиод показва кога кондензаторът е зареден докрай, а зелен служи за потвърждение, че светкавицата е осветила достатъчно сцената.

 

DRF-14 работи с 4 АА батерии и е съвместима както със стандартни алкални батерии, така и с NiCad и NiMH акумулатори. Съгласно документацията на производителя, светкавицата осигурява между 150 и 300 импулса с един комплект алкални батерии (ако се използват акумулатори, броят на импулсите намалява до 100-200). Времето за пълен заряд е до 6 секунди с алкални батерии или 4 секунди с NiCad/NiMH акумулатори.

 

Забележка: Поръчката на рингова светкавица DRF14 за Canon E-TTL ви дава право на 10% отстъпка от цената на готови за употреба акумулаторни батерии Imedion или Sanyo Eneloop. За целта добавете към своята поръчка светкавицата и батериите, които желаете да закупите; след това на страницата за приключване на поръчката в полето за промо код срещу батериите въведете код FLA01.

 

 

Повече информация