Нов магазин на DIZI в Пловдив отвори врати

18
Добави коментар

Нов магазин на DIZI в Пловдив отвори врати

Преди няколко дни в гр. Пловдив отвори врати новият триетажен магазин на фирма ДИЗИ, в който се предлагат обувки, чанти и аксесоари, дамска и мъжка мода.

Специално да покажат модните тенденции пристигнаха елитни манекени като Теди Велинова, Никол Станкулова – водеща на ТВ игра в Нова Телевизия, усмихнатата водеща на „ЗВЕЗДЕН ПРАХ” по ББТ – Ева Кикерезова, Катя Дюлгерова – Огледала. За водеща бе поканена очарователната Ирен Онтева.

Бутик ДИЗИ вече 10 год. е на Българския пазар и внася нужната естетика в модата с богатото разнообразие от дамски и мъжки обувки, чанти и аксесоари с марките Rocco Barocco, Valentino, Laura Biagoti и др. От седем години фирмата разработва собствена модна линия, съобразена с модните тенденции и винаги подчинена на стила ДИЗИ.

За сезон лято 2008 дамските сандали са изработени от кожа, лак и плат. Високите токове и платформи имат значително присъствие в колекцията. Този сезон за изисканите дами се предлагат лимитирани серии дамски сандали с инкрустирани камъни „СВАРОВСКИ“,
които са уникални, модерни и неповторими. Просто СТИЛ ДИЗИ!

От този сезон бутикът предлага дамска и мъжка мода от Италия, съобразена изцяло с модните тенденции. Дамската колекция е изпълнена с красота и женственост, с усещане за свобода и сексапил.

Материалите, от които са изработени колекциите са памук, коприна и вискоза, като акцент за лято 2008 е ленът. Цветовете са бял, бежов, кафяв, черен, лила. Неизменно присъствие в колекциите има денимът стреч или широк с висока талия, светъл или тъмен.
Мъжките силуети са силно вталени и много секси.

ВИДЕО:
Откриване на магазин DIZI в гр. Пловдив