Подарък за рожден ден

2
Добави коментар

Кожен колан е един от добрите избори за подарък за рожден ден. В този случай най-важното нещо е да знаете размера, който носи рожденика, за да не се получи конфузна ситуация, в която кожения колан е малък и няма как да се закопчее и използва. Нерядко сме ставали свидетели на разочаровани рожденици с кожен колан по-малък от техния размер. На пазара в България има местни производители на кожени колани, които достойно конкурират известните марки в бранша и страните с традиции в производството на кожени изделия. Важно е да се знае, че при избора на кожен колан за подарък за рожден ден, е задължително е предварително да се насочите към материала от, който е произведено изделието. Има няколко различни варианти за колан – естествена кожа, изкуствена кожа и текстилни материи. При избор на колан от естествена кожа е добре да се обърне внимание е на щампата, която производителите поставят за гарантиране на произход и качество на изделието. Вижте как би трябвало да изглежда тази щампа, която е разположена от вътрешната страна на колана.

При избора на кожен колан за рожден ден е важно също да се прецени какъв стил колан използва човека, който ще го получи. При избор на официален колан е необходимо да се избере едноцветен колан с изчистена катарама. При условие, че имате намерение да подарите спортен колан имате големи възможности за избор и единственото ограничение е вашия вкус.

Обърнете внимание на изложението „Кожен свят“, което се провежда през месец март в НДК. Там ще получите огромно разнообрази е възможност да изберете кожен колан от изобилие от предложения.

Някои тънкости при избора на колан казани накратко:

Дължината на мъжкия колан трябва да е един размер над, тази която носи тойЕжедневните колани е добре да са с ширина 1 или 2 инчаОфициалните колани е за препоръчване да имат ширина 1.5 инчаЦената на колана не бива да попада в различен диапазон от този с дрехитеНай-предпочитаните цветове са черен или кафяв, но никога не правете грешката да носите кафяв колан със черни обувки По-долния списък със сайтове предлагат онлайн продажба на колани, където можете спокойно да се ориентирате за цени на различните видове кожени колани. Има богат избор на мъжки, дамски, български и вносни колани: Аукро колани Информация за колани Брутал Стрийт Лайф ЕООД