Топлоизолация и саниране на добри цени! Топлоизолации и саниране на сгради, къщи, апартаменти.

5
Добави коментар
alpsofia
alpsofia

Топлоизолация  от квалифицирани алпинисти . Топлоизолации на скеле.  Външно боядисване. Саниране на къщи. Саниране на цели сгради. Саниране на отделни апартаменти. Предлагаме разумни цени и отстъпки за саниране, фасадна топлоизолация! Разполагаме със собствено скеле. Предлагаме перфектно и отговорно изпълнение – от определяне на подходящия достъп до обекта и избора на материали до готов завършен вид! 

Топлоизолация от  АЛПСОФИЯ ЕООД – сигурната инвестиция!

 С топлоизолацията зимата е топла, а лятото прохладно. Придава се красив и завършен вид на вашата фасада, а стойността на жилището след новото оформление се повишава. Поставянето на ефективна и качествено направена топлоизолация означава повишаване на вътрешната температура от порядъка на  8-10 градуса C. В европейските страни направата на топлоизолация се счита за задължителна инвестиция, която се изплаща за около 4-5 години, след което икономията от направената топлоизолация се превръща в реална печалба за собственика! 

ВАЖНО! СЕЗОННИ ОТСТЪПКИ!

– 5% отстъпка при топлоизолация на сгради, къщи, входове над 250 м2
– 10% отстъпка при топлоизолация на сгради над 800 м2
Обекти над 1500 м2 – ПО ДОГОВАРЯНЕ!
Виж основните ни цени в Топлоизолация цени 

Алпсофия ЕООД е регистрирана в сектор строителна дейност с ЕИК:201715187.  /Фирмата е наследник на ЕТ Алпсофия-Николай Михайлов. / Ние сме специализирани в областта на строително-ремонтните и монтажни услуги. Разполагаме с модулно скеле, както и с бригади от квалифицирани строителни алпинисти, за да можем да изпълним всяка топлоизолация и височинен монтаж, без значение от достъпа за работа. Работим на територията на цялата страна.

– Разполагаме с бригади за работа от скеле –

изпълнение на топлоизолация, саниране и реновиране на сгради, къщи, апартаменти;

– Както и с бригади за височинни монтажи, изпълняващи –

саниране и фасадна топлоизолация на трудно достъпни места от алпинисти;
саниране на къщи, апартаменти, сгради, които не могат да се изпълнят със скеле;
ремонт на панелни фуги от алпинисти;
външно боядисване от алпинисти;
монтаж на външна реклама от професионални монтажници алпинисти

Топлоизолация

Топлоизолирането е един от основните методи за намалява термо загубите през зимата и лятото. Фасадата на една сграда е обикновено най-голямата площ (около 30-40%) от която може да се получат термо загуби. Точно затова през последните години все повече хора инвестираха в топлоизолация на своето жилище, офис и т.н.  Има два момента в сградния фонд у нас – единият е топлоизолация да е изпълнена по време на строежа на сградата, което вече е задължително с наредба, другият е вашият имот да е по-стар или те първа да ви предстои да направите тази инвестиция. Което само по себе си отваря няколко важни въпроса – Каква топлоизолация да сложа?!; Какви материали да избера и как да комбинирам подходяща система за топлоизолация, която да е ефективна за моя случай?! и мн.др.Истината е че няма конкретен отговор на тези въпроси. Трябва да се прецени оптималния вариант за всеки конкретен случай като се вземат предвид фактори като: достъп до обекта – скеле или алпинисти; дебелина на изолацията; вид на изолационния продукт и неговата марка; избор на консумативите на топлоизолацията; избор на крайното покритие в една топлоизолация – мазилката; както и много други технически и лични въпроси по темата.В страниците на сайта ни сме описали много подробно част от вариантите за топлоизолация и тяхното комбиниране. Предложили сме богата техническа информация. Показали сме част от нашия голям опит от изпълнени обекти – Галерия топлоизолация!
 
Саниране
 
Това е един по-мащабен строителен и ремонтен процес, включващ в себе си не само топлоизолация по фасадите на една сграда, а и подмяната на дограма, ремонта и изолацията на покрива и т.н. Саниране в буквален превод означава „оздравяване“. Затова в България думата саниране стана синоним на топлоизолация и когато се казва саниране на сграда, къща, апартамент се има предвид „оздравяване“ на фасадата на конкретния обект, което в общия случай се постига с полагането на външна топлоизолация. Виж Саниране – инфо, където публикуваме интересни статии по темата!Още полезна информация:
Саниране на сгради по европейски програми: трудностите при усвояване на парите 
Топлоизолация на къща, сграда, апартамент със стиропор
Топлоизолация на сгради и къщи с Неопор
Топлоизолация на апартаменти с Непор
Каменна вата – рядко използвана топлоизолация, най-често полагана на къщи
Топлоизолация с материала стиропор
Цени за топлоизолация със стиропор
Цени за топлоизолация с Неопор
 

 За контакт: 0888 877 322; 0896 856 083