Ицо Петрофф: Мутрите доставяха малки момченца на известни политици!

7
Добави коментар
them0bster
them0bster

Рокветеранът Ицо Петрофф е работил с повечето звезди на българската сцена. Познава и „звездите” на ъндърграунда, част от които се оказаха… „меки китки”. В навечерието на 2 февруари репортери на „ШОУ” се срещнаха с автора на скандалния бестселър „Тайните на гей елита в БГ”, а отковенията му за пореден път ни изправиха косите.

………………………………
– Ицо, къде се събирахте и как празнувахте едно време 2 февруари?
– Лично аз винаги съм бил „за” това да има купон и още когато бях войник в Пазарджик, направих в Дома на народната армия невероятен купон. За ужас и безумие на всички. Те не можеха да си представят, че в ДНА-Пазарджик дойде доктор Чавдар Драгойчев, дойде прокурорът на Пазарджик Николай Кърджиев и много други мои приятели и от двата града.

– А сбирките в банята на Горна баня точно на 2 февруари?
– В банята, където имаше басейн, ставаше голямо шоу. Ставаха задявки, всичко обаче на много прилично ниво.

– Нямаше ли сексизпълнения?
– След това. Кой когото хване и който се съгласи, естествено, и тръгват по домовете. Казваше се “на терен”. Там се създаваха условия и самият собственик канеше наред с гейовете и тъй наречените “жаргони” – момченца, които бяха “обслужващия персонал”. Имаше ярки личности, известности, като Петуния Шведска или Петьо Шведски – един от най-известните гейове в България, който имаше възможности. Работеше на “Слънчев бряг” в хотел “Юнона”. Там отсядаха всички известни гейове.

Емил Димитров, Васил Андреев, които също имаха „терени”

и възможности и т.н. Хората предпочитаха да ходят там, където е по-забавно, където има пари. Няма защо да се лъжем. И сега, и тогава, нямаш ли пари, не стават истински купони. Като нямаш пари, обикаляш кенефи, градинки, гари и т.н. и нищо не става. Най-накрая стигаш до съда.

– Наскоро закопчаха група, която е прикотквала, напивала, упоявала, изнасилвала и после изнудвала малки момченца. Познаваш ли някой от тази банда?
– Познавам по едната случайност този Георги Лазаров, който се е подписвал като Гергана в Интернет. Като рокаджия-бунтар аз сега също се бунтувам. Мисля си как е възможно чак сега полицията да разбере, че хора на територията на София, на България, от години наред прелюбодействат с малки дечица?! Изнасилват ги и ги малтретират по разни начини и това е невъзможно да не е стигнало до ушите на полицията!

И сега съм свидетел по едно дело, а и искам да напомня, че издадох книгата “Тайните на гей – елита”, където писах за педофилска група, която още преди години беше оправдана от съда. С пари, с много пари! И в този случай си мисля, че за да могат тези изнасилвачи да разполагат със суперлуксозни квартири, кой стои зад тях, питам аз? И отговор не чакам!

Значи зад тях стоят полицаи, стоят чадъри на политици.

Когато се опитах тогава да кажа за няколко политици, включително и в “ШОУ”, всичко се премълча за високото ниво в парламента.

При всички случаи заловените сега педофили и да бъдат съдени, и да лежат, ще бъдат оправдани или ще излязат скоро. Няма да се стигне до поръчителя на тези деяния.

– Тоест, искаш да кажеш, че това е най-ниското ниво? Че това са хората, които са пласирали момченцата на високопоставените богаташи?!
– Излишно е да говорим. Аз знам такива хора. Казах едно име в “ШОУ” и този се опита да ми създаде страхотни главоболия, но аз го заплаших, че ще кажа в полицията и че ще намеря по-сериозни връзки от него. Че ще направя пресконференция и що го навра там, откъдето е излязъл, и той млъкна!

– Кажи ми какво знаеш за Георги-Гергана и бандата му?
– Лазаров ми разказа, че е организирал оргии и с възрастни гейове, които са знаели, че се снимат с камери и че филмчетата ще бъдат изпратени от него в Интернет обмена.

– Не е ли опасно за тях? Защо не е ползвал професионални порноактьори?
– Опасно е, но… А професионални актьори е ползвал. Един Фахрадин Фахрадинов, който участваше в някакъв филм по Нова телевизия, се появи в интернет и обиколи цял свят чрез неговите филмчета. Появиха се и

най-различни изпълнения на Фахрадин – с вибратор в дупето, мастурбация пред камера

и т.н., които се предлагат на конкретни клиенти.

– А Лазаров как е успял да се издигне за толкова кратко време в йерархията на педофилската индустрия?
– Предполагам, че го дължи на дипломата Мишел, когото преди около година изгониха от френското посолство заради такава дейност. Официалната версия беше, че това е с проститутки и пълнолетни гейове, но истинската за мен е, че са работили с непълнолетни.

Самият Лазаров го познавам от години преди това и знам, че винаги търсеше връзки с големи имена в политиката, културата и най-вече в парламента. Всичко това на гей основа, за да си осигури протекции, когато се появят проблеми. Явно ги е осигурил чрез политици, полиция, прокурори. И съответно е доставял деца на всички нива…

– Каква е структурата? Педофилската банда на Лазаров ли е най-голямата в България? Кой е над него?
– Тук той си е осигурил връзки, протекции и финансиране на най-високо ниво, но не това е върхът. Над него е световната педофилска мрежа. Това е върхът. Тя командва парада. Да се говори, че с Лазаров е разбита мрежата, е нещо подобно на твърденията, че след убийствата на големите босове българската мафия се е раздробила.

Нищо подобно! Големите босове сега са в чужбина и няколко от тях командват нещата в организираната престъпност отвън. Неслучайно Клюна не можа да стане голям бос. Тези отвън не дадоха.

– Защо?
– Заради гей връзката му с Боби Цанков. Това е сигурно. И не съм си го измислил аз. Информацията ми е от Вальо Аналгина, бивш емигрант в Холандия, където са много от босовете на подземния свят у нас, както и във Франция, Англия, Белгия. В техните среди тази гей връзка се е коментирала много и са решили, че Клюна не бива да бъде сред водачите тук.

– Ти познаваш и Бранко, племенникът на Боян Радев, дето го застреляха?
– Той беше един нагъл сводник. Когато ми предложи да работя на “Христо Ботев” 13, където беше офисът му, разбрах, че там има една секция, която се занимаваше предимно с проституция, но и с хомосексуализъм. С малки гейчета, които работеха за него.

– Сигурно си дочул доста от нещата, които са се говорели там?
– Работейки в тази стая, не можех да не чуя за някои убийства. Някои неща, за които се коментираше. По негово време много проститутки изчезнаха или ги намираха убити. Както и много гейове. Уж предозирал с наркотици, а човекът въобще не взема наркотици.

Бранко държеше под контрол проституцията в София. И не само в София, а и в други градове. Но той се славеше с това, че изнудваше. Например Атанас Байнов, който беше тонрежисьор в радиото. Утрепаха го от бой.

Имаше един диск с известни богаташи гейове,

които да бъдат изнудени.

Изобщо групата на Лазаров не е единствената. Преди няколко години съдиха групата на Бойко Бозуков-Бозука, в която бяха и известните педофили Славе Джуджето и Ники Самолета. Уж тези двамата ги осъдиха, но никой не влезе в затвора и те сега си продължават.

Но вече не са толкова мощни, пообедняха. Бозука имаше много пари, бензиностанция, ресторант. Софиянски му продължаваше договорите. Не че е бил в техните системи, но нима не е чул, че ги съдят. Така на практика е толерирал бизнеса им. Но сега са далеч от мащаба на Лазаров.

– А той самият защо изгоря при този голям чадър над него?
– Някъде нещо по веригата се е скъсало. Не изключвам той да е давал или продавал на службите клипчетата и филмчетата като евентуални бъдещи гей компромати за шантаж срещу по-важните личности…
Неслучайно Августин Пейчинов прави хотел, който е за безпризорни, за бедни, обикновени хорица…

– Тук, в България!?
– Не. Навън го прави. Пейчинов не е педофил, но да предположим, че влиза в бизнес отношения с големите босове на педофилията в света, и ние не знаем още каква е истинската цел на тоя хотел, на тези пансиони за сираци, да ги наречем… Ето, това е пример за дейност на голямото ниво на международната система за педофилия, за което говорим.

– В първата си книга освен хората с парите си споменавал и Поли Пантев в твоите гей истории?
– Никъде не го наричам гей. Той беше един хетеросексуален мъж, любопитен, който при всички случаи е опитал и двата варианта. Защото във форумите по-късно, хора които са били с него, го наричат Пантьо Свирката.

Едно интервю на Славей КОСТАДИНОВ и Жоро ЗАХАРИЕВ