Упражненията на Ева Лонгория

16
Добави коментар
irraa
irraa

Когато актрисата Ева Лонгория поела ролята на Габи Сулис в сериала „Отчаяни съпруги“, тя не се притеснила особено за фигурата си, тъй като като тийнейджърка е била мажоретка и гимнастичка, а впоследствие е работила като фитнес инструктур и треньор по аеробика. След като видяла обаче колко тесни дрехи ще трябва да носи в сериала, решила, че трябва да отслабне и да стегне тялото си.   „Знаех, че Габи трябва да е много секси, но не подозирах, че в половината от сцените ще трябва да нося бельо. Затова запонах да тренирам усилено. Три – четири пъти седмично  ходех на фитнес и правех кардио упражнения в продължение на един час. Гледах да ги разнообразявам, защото се отегчавам доста бързо”, с усмивка признала Ева Лонгория.

Актрисата разкрила, че това, което е направило чудеса с фигурата й, е кикбоксът. Той е изключително натоварваща организма комбинация от упражнения, с която можете да изгорите до 400 калории за един час,  да стегнете мускулите и да моделирате тялото си. За да направите тренировката още по-интензивна, можете да използвате гирички. Упражнения за ръце Сигурно на света няма жена, която да не завиди на добре оформените ръце на Ева Лонгория. Добре, че тя не крие тайната си. Нужни са само по 15 повторения със всяка ръка.

Вземете гирички и започнете да ги вдигате до лицето си, като свивате ръцете само в лактите. Това е традиционното упражнение за стягане на бицепсите. Това, което прави Ева, е, че задържа ръцете си няколко секунди горе, преди да ги отпусне.

За следващото упражнение ви е неодходим стол. Седнете на ръба и се подпрете с ръце за по-голяма стабилност, като внимавате лактите да са максимално прибрани. Използвайте силата на ръцете си и започнете да отпускате тялото си почти до земята и да сядате пак на стола.