Какви деца се раждат през тази година

8
Добави коментар
sa6eto
sa6eto

Китайският хороскоп възприема Тигъра като властелин на зверовете и затова смята децата, родени в тази година – за трудни. Това е най-мощният знак със силна защита, но и взаимно допълване на Ин и Ян.

Ако дете се роди в годината на Тигъра, обикновени, класически методи на възпитание няма да послужат. Родителите трябва да се постараят повече, като проявяват изобретателност.

Детето, родено в годината на Тигъра, се отличава с честолюбие и сякаш се стреми да завладее света. Тези качества му позволяват да бъде уверено в своите сили и постъпки. Тези деца са инициативни, целенасочени и великодушни, както и твърдо убедени в победата си. Ако усещат, че са прави, нямат да изменят намеренията си. Отрицателните черти в характера на тези деца са в известна степен егоизъм, агресия и раздразнителност.

От друга страна, от най-ранно детство малкият Тигър е открит и емоционален. Чувството му за справедливост е силно изразено и винаги се притичва в помощ на слабите и нерешителните. Към неспазващите закона или морала, децата, родени в годината на Тигъра, са непримирими и строги. Основната стихия за тези деца е новото и неизученото. Детето, родено през тази година, е много активно и лесно ще се увлече по спорта. То ще има таланта и амбициите да направи спортна кариера.

При негативните качества може да се откроят егоцентризмът и нетърпеливостта. Ако нещата не вървят с темпото, с което детето Тигър очаква, то ще се откаже от тях, защото вече ще е загубило интерес и ще се насочи в друга посока. Характерно за него е, че то променя вкусовете и настроението си много бързо. В това число приятелите си, хората, на които подражава и се възхищава.