Това е сайт за озеленяване на градини, паркове и дворове, изграждане на скални кътове, алпинеуми, водни ефекти, поливни…

8
Добави коментар
cecovili
cecovili

Добре дошли на страниците на фирма за ландшафт дизайн “ Вектор еко дизайн “ ЕООД.

Това е сайт за озеленяване на градини, паркове и дворове, изграждане на скални кътове, алпинеуми, водни ефекти, поливни системи и  поддръжка на зелени площи.

За вас сме избрали  материали и снимки за ландшафтен дизайн в следните раздели:

Статии със съвети за озеленяване  и поддръжка на градини и дворове, напоителни системи и други.

Ако имате нужда от информация за изграждане и поддръжка на паркове, дворове, градини и поливни системи, на нашите статии може да научите полезни съвети за: изграждане на скален и алпинеум, поддръжка на зелени площи, полагане на тревен чим, затревяване с райграс и изграждане на тревни площи, изграждане на поливна система,  засаждане и резитби на живи плетове, ландшафт дизайн с декоративни растения и много други.

Снимки на паркове и градини по света.

Тук сме събрали снимков материал за озеленяване на градини от света. Вижте изгледи от известни градини  и паркове в  Англия, Франция, Италия, Испания, Япония, Китай, Нова зеландия и много други.

Справочник за градински цветя.

Събрали сме снимки и съвети за поддръжка и размножаване на най-използваните градински цветя при озеленяване на дворове и градини  у нас.

Кои сме ние в областта на ландшафт дизайна?

На сайта ще видите и  какво правим ние в областта на ландшафтната архитектура и поддръжката на зелени площи. Погледнете  нашата ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ ЗА ОЗЕЛЕНЯВАНЕ НА ГРАДИНИ И ДВОРОВЕ.

Ето и списък на услугите за озеленяване и поливни системи, които предлагаме:

Вижте и нашите ЦЕНИ ЗА ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И ПОЛИВНИ СИСТЕМИ.

Форум за градини и озеленяване.

Ако имате въпроси по изграждането и поддръжката на дворове, зелени площи и поливни системи, пишете ни на нашия форум за озеленяване или на полетата за коментари под текста на всички статии. Ние ще отговорим на вашите въпроси за ландшафт дизайн и поливни системи.

При сключване на договор за цялостно озеленяване, получавате подарък доставка и засаждане на 100 броя едногодишни цветя и един месец безплатна поддръжка на градината.
При договаряне на изграждане на поливна система, ПРОЕКТА Е БЕЗПЛАТЕН И ПОЛУЧАВАТЕ 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ НА СИСТЕМАТА.

Нашият стремеж е да ви бъдем полезни при осъществяването на идеите ви за озеленяване на  вашата градина. Желаем ви успех.

озеленяване, скални кътове и водни площи