Най-големият търговски център в Италия отвори врати в Рим

5
Добави коментар
dafono
dafono

Най-големият търговски център в Италия отвори врати в Рим

Многоцветен мрамор, обелиски, купол и луксозен интериор в златисто ви посрещат в Euroma 2, най-големия търговски център в Италия.

Разположеният между Via Cristoforo Colombo и Viale Oceano Pacifico в модерния квартал Eur център предлага концентрация на всичко онова, което римляните и туристите биха искали да правят в свободното си време.

Тук може да се пазарува мода в един от 130-те бутика на най-известните марки или да се купят бижута в един от 25-те бижутерски магазина.

Запалените по електрониката могат да избират между 10 специализирани магазина в тази сфера.

Можете да обзаведете и дома си с всичко възможно, избирайки предмети за интериор в 15 магазина. Хладилникът вкъщи пък може да се напълни от хипермаркета, който заема площ от 10 000 кв.м.
В него могат да се намерят и продукти на международната кухня. 20-те ресторанта и бара в Euroma 2 пък предлагат избор между сицилианската, японската или римската кухня.

На церемонията по откриването на търговския център бяха пуснати в продажба промоционални мобилни телефони по 10 евро, но те изчезнаха за минути, така че със сигурност няма да можете да ги откриете.

Има обаче всякакъв друг вид оферти. Общо 280 милиона евро инвестиции са вложени в търговския център номер едно на Италия. Той беше реализиран от Societa’ generale immobiliare Italia, чийто президент е Биргер Стром. В групировката е и международният финансист Робърт де Балкани, бивш съпруг на принцеса Мария Габриела Савойска.

Euroma 2 е отворен в понеделник от 12 до 22 часа, а в дните от вторник до неделя включително – от 10 до 22 часа.

Безплатен автобус извозва клиентите от Piazzale Agricoltura, от спирката на метрото „Palasport”, както и от Piazzale Nervi.

С кола може да се достигне от Via di Decima, както и от Viale Oceano Pacifico. Тунел с 4 платна под Via Cristoforo Colombo свързва търговския център със зоната на Via Laurentina и на Pontina.

В новия център работят общо 2000 души. Той разполага с паркинг с 4000 места.

prontosofia.com