Топ 10 на най-грозните знаменитости (МЪЖЕ)

5
Добави коментар
nasty_f
nasty_f

Топ 10 на най-грозните знаменитости (МЪЖЕ)

Tази статия е за всички, които си мислят, че не могат да пробият в шоубизнеса, защото не са достатъчно красиви. Щом ТЕ са успели, значи всеки може.

10.Иджи Поп

Аз лично нямам думи, а вие?

 

9.Пийт Дохърти

Той е наркоман и може да се каже, че таблоидите доста го харесват.

 

8.Ник Нолти

Ник е актьор и Ник е доста грозноватичък, както предполагам забелязвате!

 

7.Клинт Хоуърт

Той не е болен от някаква странна болест и дори не изглежда така заради неуспешни пластични операции, а просто си е грозничък. Но пък и май това е нещото, което го е направило известен. Трябва да знаете, че този човек е бил женен цели два пъти. Май наистина любовта е сляпа.

 

6.Лил Ловет

На мен лично малко ми напомня на шимпанзе, не знам вие какво мислите…

 

5.Стивън Тайлър

Дъщеря му май не  е наследила красотата си от него, защото той прилича на зомби, а тя е същински ангел. Да, той е талантлив музиканта, доста богат, но за нещастие е по-грозен и от дявола.

 

4.Шейн Макгоуън

Той наистина заслужава четвъртото място и това не е първото му подобно признание. Музикантът от ирландската група The Pogues  заслужено е спечелил първо място в класацията „20-те най-грозни поп музиканти в историята”.

3.Стив Бускеми

Въпреки че е известен предимно с поддържащи роли, Стив Бускеми има и няколко успешни главни роли в киното. Е, явно и в тази класация ще е на едно от предните места, за негово нещастие обаче.

 

2.Мерлин Менсън

Това е един човек, който иска да бъде грозен. Бялото му лице, намазано с тонове фон дьо тен, оставящ петна по черните му дрехи, синьото око и тъмно червените устни…Е, ако не  ми вярвате, хвърлете едно око на снимката му (ЗАБРАНЕНО ЗА ЛИЦА ПОД 18 ГОДИНИ И ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ СЪРЦА)

 

1.Майкъл Джексън

Той беше, все още е и завинаги ще остане любимец на всички хора по света, запознати с творчеството му, НО едва ли е имало, има и ще има някоя жена, която да е заслепена от красотата му…Просто, защото дори и да е имал такава, всичко е било заличено от многобройните  и безсмислени пластики. Заключението, което можем да направим, вадейки изводи от тази, а също и от статията, посветена на най-грозните знаменитости-жени е, че никои не може да бъде най-грозен, ако не е минал през една дузина несполучливи пластични операции…

 

Коя е любимата Ви рубрика в www.poneshto.com? | Анкети за всичко | BuzzDash
Related posts:

автор: admin