Слушай Радио Вероника он лайн от тук

6424
Добави коментар

Слушай Радио Вероника онлайн на живо, научи нещо повече за медията и остави своят коментар

Радио Veronika стартира излъчване в ефира през 2007 г. на 1 май. Специализира се в излъчването на качествена съвременна и ретро музика в един от най-популярните в страната стилове – поп фолк. По-голямата част от хитовете са Български, но освен тях в музикалният облик на радиото присъстват и Балкански, Турски, Гръцки, Сръбски и други хитове. 

Медията е вдъхновена от романтиката и носи нежното женско име Вероника. Част е от голямото семейство на Communicorp, която е една от най-големите радио компании в България. Радио Вероника за наше щастие покрива голяма част от територията на републиката ни ефирно, като същевременно с това може да се слуша и онлайн от всякъде, дори и най-отдалечените села.

Характерна черта на радио Вероника е че не излъчва музика създадена от компанията Payner Records, като по този начин остава ефирно време за много песни, които почти не могат да се чуят по друга медия.

Предаванията, които излъчва радиото играят важна роля в изграждането на цялостният му облик.  Те се грижат за доброто настроение на слушателите, като им предоставят възможността да чуят най-доброто от съвременните и ретро хитове, да се поздравят и т.н. Ето ги и тях:

Искам да чуя – предоставя възможността на своите слушатели да избират сами песните които да чуят. Излъчва се между 15 и 18 ч. 6 без 10 – е  първото предаване излъчващо най-доброто от ретро чалгата в страната. 70 минути само яки хитове, може да се слуша петък и събота от 17:50 ч. До скоро без аналог, но от радио Веселина отвърнаха на удара и направиха предаването Ретро Микс.Plazza Dance Mix – излъчва най-добрите дискотечни хитове. Може да се слуша всеки петък от 22:00 ч. и събота от 20:00 ч.

Вероника е радио, което е натрупало многобройни фенове и се слуша от млади и стари. Верен другар е на всеки купон, като вдигат настроението на цялата компания. Може да се чуе в много заведения, апартаменти, коли и други. 

Ефирното излъчване на радиото е в следните области – Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив, Русе, София и Стapa Загора. Влезте в купона с radio Veronika online.

За контакт с радио Вероника:

Вижте по-голяма карта
Радио Вероника – Ритъмът на сърцето!

Сайт на радиото: http://www.radioveronika.bg/

Автор: Елвира Николова

Тагове: Radio Veronika ,
Радио Вероника ,
Radio Veronika online ,
Радио Вероника онлайн, online, онлайн, onlain, on lain, онлаин, андроид, слушай, на живо, radyo, onlayn