Корнелия Трифонова спи с най-добрия приятел на мъжа си / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен…

60
Добави коментар
irraa
irraa

Познатa на „патриархалното семейство“ Корнелия и Христо Трифонови от Поморие разкрива, че блондинката редовно изневерява на мъжа си, при това с неговия най-добър приятел.

Във форума на Big Brother Family един от потребителите разказва, че познава лично двамата и че те не са такива, за каквито се представят. „Това във визитката няма нищо общо с тях. Първо, изобщо той не е доминиращият. Тя го прави луд, тъй като нейните родители са малко по-заможни и им взеха кафе под наем да работят, за което те не са плащали от два месеца и ще ги гонят. Второ, това за облеклото, че не й давал да се разголва, е много смешно, тъй като тя постоянно ходи гола из града със супер фрапантни тоалети. Той имаше едно капанче на плажа и тя там сервираше по цици и прашки. Беше ужасно“, спомня си потребителят на сайта.

„Трето, това, че не му е изневерявала не е вярно, тъй като тя спи с най-добрия му приятел и всеки в града ги знае и им се присмива (лично съм ги виждала да се целуват в Слънчев бряг). Той работи в кафето им. Четвърто, тя не е скарана с неговите родители заради предишния си брак, а поради други причини. Има още много, но просто съм изумена от тази визитка, която са им направили. Пълна лъжа“, възмущава се анонимното момиче в своя коментар.