Елеонора и свекърва й се хванаха за гушите / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес-…

141
Добави коментар
irraa
irraa

19-годишната Елеонора Качанова и свекърва й Димитринка се изпокараха още в първите пет минути, откакто възрастната жена влезе в Къщата на Big Brother Family заедно с внучето си Анджелина.

Преди да се присъедини към  Давид и Елеонора, майката на Давид призна пред водещия Ники Кънчев, че би направила всичко, за да помогне на сина си да прозре истината за жената, която според нея го е поставила на колене.

Елеонора и Димитринка не се поздравиха, а свекървата използваше всеки удобен случай да захапе снаха си, която не й остана длъжна. „Разкарай се, к’во се влачиш след нас като повлекана”, сопна се мадамата, докато майката на любимия й обясняваше на останалите Съквартиранти, че Ели изобщо не се грижи за дъщеричката си.

Дали напук, или не, младата майка цяла вечер се радваше на момиченцето и си играеше с него. „Непрокопсаница, какво се правиш на майка, такива циркови изпълнения – другаде”, редеше свекървата снаха си. „Ще те наритам и ще излезеш оттук”, заплаши я Елеонора и й кресна да я остави намира, докато Давид се чудеше как да успокои двете побеснели жени.