Аз съм Ти – Ти си Аз!

9
Добави коментар
sa6eto
sa6eto

Най-доброто, което можем да направим за другите, е да усъвършенстваме себе си.

В мига, в който сте поели първата си глътка въздух, цялото човечество, всички живи хора в този момент са изживели това заедно с вас. Но минутата, в която вие сте родени, се е запечатала върху вашето същество и остава завинаги част от вас. В този смисъл вие носите отговорност за пречистване на този момент в името на всеки човек от планетата и самите вие имате сила да подобрявате момента на своето собствено раждане. То е сякаш вземате тази частица от време и я вплитате в себе си, за да продължи тя през цялото ви прераждане. Ние сме свързани много дълбоко – ние сме Едно Цяло.

Може би първото, на което се научаваме в живота си, когато започнем да мислим – е да мечтаем. Представяме си какво ще ни се случи какви ще станем. Желания­та – това са сънищата, които сънуваме наяве. Те са породени от вашето свръхсъзнани, което изпра­ща на съзнанието ви сигнали за какво поприще сте родени, за да заемете предопределеното ви място в картинната мо­зайка, наречена Живот. Не пренебрегвайте мечтите си като безполезно бълну­ване. Вслушайте се в тях с вътрешното си ухо. Вижте ги с Третото око на мъдростта. Следвайте мечтите си неуморно, пламен­но, всеотдайно и със сърцето си. Тези мечти са пътят, който |ще ви отведе при успеха и щастието. Вярвайте в тях. Вярвай­те в себе си.

Почти е изключено и ние, и планетата да оцелеем, ако не се обединим бързо, за да предотвратим надвисналите ка­таклизми, и природни, и създадени от човека. Както навре­мето с Атлантида, човечеството изживява своя единайсети час по ред причини, като се почне от киселинните дъждове и се стигне до безумната надпревара в ядреното въоръжаване.