Стоян Шопов: Давид не е наред / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски събития,…

14
Добави коментар
irraa
irraa

Русенецът Стоян Шопов вече съвсем сериозно се съмнява в психическото здраве на Давид Качанов. „Той не е наред това момче. Като пийне две питиета, става… На полеви условия тука ми разправяше, че щял да ме бие на бягане! Туй е толкова тъпо момче, че не е истина”, възмущаваше се Стоян.

„Викам му „Как ще бягаш?”. „Ми, ще бягам както си знам и ще направя повече обиколки от тебе”, каза. Аз му викам, че за време ще ги правим, примерно за един час 500 обиколки трябва да се направят, а той – „А, не, аз мога за 24 часа да си ги направя”. Ще лази ли, какво ще прави? И на 100 метра бързо бягане щял да ме бие”, обясняваше Брадърът на „патриархалния съпруг” Христо Трифонов и на „датския принц” Николай.

„Някой трябва да го е черпил снощи”, предположи Христо. Николай заяви, че Давид без притеснение е пил от неговото уиски. „Той каза, че 20 метра ги вървял първо, а останалите 80 започвал да бяга”, разказа Стоян. „Трябва да загрява, той е професионалист”, заключи Христо с иронична усмивка.