Пускат кучето Мима в къщата на Биг Брадър

26
Добави коментар
momi
momi

Кучето Мима, жертва на безкрайно несполучлива първоаприлска шега, бивше четириного от Дряново, предизвикало вълна от гняв и печал, ще получи право да се състезава като отделно семейство в къщата на Big Brother Family. Продуцентите на предаването обявиха, че съчувстват на 5-годишната улична превъзходна и смятат, че така, освен шанс да се разсее и оттърси от случилото се, Мима ще може да спечели пари и апартамент.

 

Продуцентите добавят със съжаление, че въпреки всичко Мима ще продължи все така да няма крака. Кучето предизвика вълна от реакции. Много хора се заканиха лично да отрежат краката, на този, който е сторил това на кучето. Срещу тези, заплашили да отрежат краката на злосторника застанаха други, които заплашиха да отрежат техните крака, а те, респективно, се сдобиха със заплахи да бъдат отрязани и техните крака като отмъщение. Експерт на Не!Новините обяви, че ако на изверга бъдат отрязани краката, като реакция ще бъдат отрязани и краката на още 78 милиона човека само в рамките на Европа.

 

С влизането на Мима в Къщата се очаква нивото на предаването да се покачи, без да се променя броят на налични крака вътре.  Това е така, тъй като съвсем не е трудно за едно непородисто куче да демонстрира по-висок разум от показаното в реалити шоуто досега.

 

Това е второто предложение за Мима, след като от дюнерите Мимас ѝ предложиха да стане рекламно лице. Или рекламна моцуна. 

 

Същевременно стана ясно, че Не!Новините са предизвикали международен спор, след като са питали кога ще стане допустимо да има шеги за атентатите в московското метро. Световният опит показва, че материята е крехка. Първите шеги за Втората Световна война, например, са били публикувани около 20 години след нейния край, докато при събарянето на кулите-близнаци през 2001 първата шега идва едва след около седмица, при това в Ню Йорк.

zhelyo