Баня Магазин – обзавеждане за баня: санитарен фаянс, мебели за баня, проточни бойлери, смесители за баня, душ кабини и вани….

11
Добави коментар
tatetall88
tatetall88

Онлайн магазин BaniaMagazin.com – обзавеждане за баня!

Добре дошли, на страницата на най-големият интернет магазин за обзавеждане за баня в България BaniaMagazin.com

Тук ще намерите всичко за Вашата баня и ще можете да имате точно това, което търсите, където и да се намирате.

Разделили сме магазина на секции, за по – лесното опериране с него и за да намерите по-лесно това, от което имате нужда.

В САНИТАРЕН ФАЯНС ще откриете продукти за обзавеждане за баня като – моноблоци, ъглови моноблоци, конзолни тоалетни, ъглови мивки за баня, мивки за вграждане, различни умивалници, всякакви мивки за баня, висящи тоалетни чинии, конзолни бидета, стоящи бидета, тоалетни с вградено биде, моноблок с вградено биде и всякакъв санитарен фаянс за банята Ви.

В ПРОТОЧНИ БОЙЛЕРИ ще откриете продукти като – проточни бойлери за баня и проточни бойлери за кухня. Монофазни проточни бойлери и трифазни проточни бойлери. Проточни бойлери с електронен контрол и хидравлични проточни бойлери. Немски проточни бойлери и английски проточни бойлери. Всичко за проточните бойлери от BaniaMagazin.com

В СМЕСИТЕЛНИ БАТЕРИИ ще откриете продукти като – смесители за баня, термостатични смесители за баня, батерии за мивка, смесители за биде, стенни смесители, стоящи смесители за мивка, батерии за кухня, смесители с керамични глави, смесители за вана, батерии за душ, смесители с душ и смесители с тръбно окачване.

В ХИДРОМАСАЖНИ ДУШ ПАНЕЛИ ще намерите продукти като – алуминиеви хидромасажни душове, стъклени хидромасажни панели, хидромасажни душ панели от дърво – тиково, черни хидромасажни панели, червени душ панели с хидромасажни дюзи, масажни душове с чучур, хидромасажни душове с душ пити и много още различни по дизайн душове за баня

В ДУШ КОЛОНИ ще намерите различни душове за баня, душ колони с термостатичен смесител, душ колони с душ пити, душ колони с чучур и ръчен душ и различни по дизайн големина душ пити.

Във ВАНИ ще намерите продукти като – акрилни вани, метални вани, ъглови вани, асиметрични вани, правоъгълни вани, вани с аеромасаж, хидромасажни вани, вани с каскадни смесители, вани с вградени батерии, вани за вграждане и всякакви аксесоари за вана.

В МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ ще откриете – мебели за баня от МДФ и мебели за баня от ПВЦ. Шкаф с мивка за баня, шкаф с огледало за баня, бели шкафове за баня, цветни шкафове за баня, долни шкафове за баня, горни шкафове за баня, водоустойчиви мебели за баня, влагоустойчиви мебели за баня, шкаф колона за баня и други.

В ДУШ КАБИНИ И ПАРАВАНИ ще откриете – ъглови душ кабини, петоъгълни душ кабини, овални душ кабини, квадратни душ кабини, душ кабини с плъзгащи врати и душ кабини с отваряеми врати, душ кабини с корито, поддушови корита, душ кабини и паравани от закалено стъкло и паравани и душ кабини от акрил. Хидромасажни душ кабини, парни душ кабини. Статични паравани, паравани с плъзгане и отваряеми паравани за баня.

В АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ще намерите – стенни аксесоари за баня и стоящи аксесоари за баня, стъклени аксесоари за баня, метални аксесоари за баня, порцеланови аксесоари за баня и решетъчни аксесоари за баня. Ще намерите също различни закачалки за баня, дозатори за течен сапун за баня, четки за тоалетна, чаши за четки за зъби, ъглови етажерки за баня, стъклени поставки за баня и метални поставки за баня.

В СТЪКЛЕНИ МИВКИ ще намерите – различни стъклени мивки, стъклени мивки със стъклени полици, стъклени мивки с шкаф, стъклени мивки с метални хавлийници, стъклени мивки с етажерки, стъклени с мивки с дървени полици и много други, всички в нашия електронен магазин за обзавеждане на баня BaniaMagazin.com

В ОГЛЕДАЛА ЗА БАНЯ ще намерите – кристални огледала за баня, кристални огледала за баня с полици и осветление, водоустойчиви огледала за баня с шкаф, както и увеличителни огледала за баня.

В КАЗАНЧЕТА ЗА ВГРАЖДАНЕ ще откриете – ъглови структури за вграждане, структури за вграждане за нестабилни стени, казанчета за вграждане за конзолни тоалетни, структури за вграждане за конзолни бидета, структури за вграждане за писоари, казанчета за вграждане за стоящи тоалетни. Немски казанчета за вграждане, Холандски казанчета за вграждане, Чешки структури за вграждане, Полски структури за вграждане, промоционални казанчета за вграждане. Както и различни активатори и дизайнерски бутони за казанчета за вграждане.

В ЛЕНТОВИ СИФОНИ ще намерите – подови сифони за баня, подови лентови сифони за баня, подови лентови душ канали, квадратни сифони за баня, подови точкови сифони за баня. Български подови лентови сифони за баня INOX STYLE и немски подови сифони за баня ACO SHOWER DRAIN. Подови душ канали с различни по дизайн решетки.

В КУХНЕНСКИ СМЕСИТЕЛИ ще намерите – различни смесители за кухненски мивки, кухненски смесители с издърпващ се чучур, батерии за кухня с извит чучур, смесители за кухня с въртящ се чучур, стенни смесители за кухня, стоящи смесители за кухня, батерии за кухня с керамични глави, различни по дизайн кухненски батерии.