Уникален автомат за подстригване хит в Благoевград

166
Добави коментар
nenovinite
nenovinite

За революционно откритие ни сигнализираха наши редовни читатели от Благоевград. Близо до ЖП гарата в града от около месец стои гордо единствената по рода си във Вселената машина за подстригване.

 

Очевидци съобщиха, че цялата философия била по-проста даже от тризначките от Биг Брадър – желаещият прическа пуска монета от един лев, след това си мушка главата в машината, която напомня на такава за кафе (но не е точно същата) и след една минута прическата му е готова – има дори опция за удължаване на косата, което обаче остава пълна мистерия как е постигнато.

 

В първите дни след откриването на автомата опашките били чак от стадион \“Христо Ботев\“ (по-известен като Митичнио), стигнало се до физическа саморазправа и се наложило полицията да използва сълзотворен газ, а след това и сода каустик.

 

Миналия вторник създателят на машината, по-известен като Коле Бръснаро, заяви в интервю пред CNN:

\“Горд съм от постигнатото, тази машина ще се превърне в символ на Благоевград, България, Македония, Криводол и Зимбабве, ще мине по популярност рапъра Вейдъра и Тризначките\“.

 

Кибици, които редовно следят как се развива революционното откритие, пък сигнализира чрез SMS от mtel.bg, че от 10.04.2010 вече машината ще може да къдри и боядисва като цената на тези две услуги е 2 лв на цяло.

generalo