Павлин Чипев задява сервитьорка / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски събития,…

1
Добави коментар
irraa
irraa

Хитрецът Павлин Чипев показа, че предпочита компанията на сервитьорките в ресторанта, отколкото тази на жена си Сашка още на втория ден след влизането си в Къщата на Big Brother Family. Комарджията от Етрополе непрекъснато кисне в заведението и се закача с мацките от персонала.

Похотливите очи на Павлин се спряха първо на една руса сервитьорка, но след като не успя да я придума да му даде телефонния си номер, дребният Брадър бързо се преориентира към нейна колежка.

Тази сутрин Павлин, както обикновено, седеше в ресторанта, а компания му правеха русенецът Стоян Шопов и сервитьорката Габи. Чипев пусна в действие съмнителния си чар, за да изкопчи от кой град е девойката. „Кажи първата буква, че аз съм тъпанар и не мога да се сетя. Ама в България ли е? Или си от Македония – аз не ги знам градовете там. Аз си мислех, че Скопие е в Русия“, редеше Павлин, докато момичето се заливаше в смях.