Гадание в домашни условия

9
Добави коментар
sa6eto
sa6eto

Просто за забавление или начин да получите напътствие са следните гадания. За да бъде резултатът от „врачуването” достоверен, трябва да се придържате към две прости правила.

– Гадае се привечер. Желателно е да е между 17 и 19:30 часа.

– Никой не бива да ви разсейва. Добре е да бъдете сами в стаята, с изключен телевизор.

Гадание на пламък

Вземете няколко свещи и си намислете същия брой желания или опасения, като предварително запишете всяко на лист хартия. Например сватба, загуба, богатство, запознанство и т.н. Подложете хартийките под свещите. Изричайки желанията си наум, запалете едновременно всички свещи. Която от тях изгори напълно най-бързо, това пожелано събитие ще се случи най-напред.

Запалена свещ

Можете да използвате магическите свойства на свещта и без да сте гадатели. Налегнали са ви тъжни мисли или мислите постоянно за конкретен належащ проблем? Запалете восъчна свещ! Гледайте три минути пламъка и мислете за проблема. Трябва в съзнанието ви да се яви начинът за решение. Това е вид медитация. Пречистващата сила на огъня ще изясни мисълта ви.

Свещи е хубаво и да се подаряват. Подарявайки свещ, ти сякаш даваш на близкия си човек топлина от своето сърце. 

Гадание по книга

Вземете някаква дебела книга. Задайте въпроса, който най-много ви интересува по възможно най-конкретен и ясен начин. След това напишете на хартия номер на страница и реда отгоре или отдолу. Намерете нужния текст и се опитайте да го разтълкувате според обстоятелствата.