Пенис и характер

1
Добави коментар
Lukanov
Lukanov

Пенис и характер

Отразява ли се размерът и видът на мъжкия член върху характера му? Много ясно, че да. Но как точно? доколко са основателни легендите, че мъжете с малка пишка си купуват нааай-големите автомобили и плазмени екрани? Какъв е мъжът със среден размер? Не бива да се забравя, че пенисът не е само малък и голям, той може да бъде дебел и тънък, може нещо много повече – да бъде абсолютна мистерия.
Авторите на сайтът The Friskey твърдят, че имат дългогодишни (и имат предвид наистина дългогодишни) изследвания върху връзката между пенис и характер. Те не са учени, но като изключим факта, че си сътрудничат със сексолози и психолози и леко иронизират тенденцията всичко да бъде научно доказано, твърдят, че техните „лабораторни“ изследвания по темата „пенис и характер“ и резултатите от тях са ТОП НОВИНА.

Най-дългият пенис
Той е 34,29 см. – щателно измерен пред камера и влязъл в рекордите на Гинес. От там насетне обаче е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ за собственика си, бял американец на име Йохан Фалкон. Никоя жена не иска такъв размер, на него самият му е трудно да се справя с него. Когато открил, че неговият пенис е най-голям не само в мъжката съблекалня, но в целия град, целия щат, цялата държава, целият свят, той се подтиснал много повече от всяко момче с малък размер. И бързо станал обект на подигравки. Независимо, че размерът не му пречи да работи като сценарист и автор за списания на свободна практика, той редовно е без работа, защото не може да преодолее вътрешния си дискомфорт, че каквото и да прави е отхвърлен от жените.
Проучвания и на други мъже с по-дълъг от обичайните 18 до 20 см. пенис (с които си струва човек да се гордее) показва едно и също нещо. Тези мъже се изолират в собствения си свят и прекарват дните си лежейки на дивана и гледайки телевизия. Приспособяват начина си на живот към самота.

Най-малкият пенис
Принадлежи на китаеца Хи Пингпинг. Това е най-малкият мъж на света, който може да ходи сам. Висок е 74 см. Името му „Пингпинг“ означава „винена бутилка“, така е кръстен от родителите си, когато се разбрало, че синът им има специфично заболяване на костната система, заради което ще остане малък. Наскоро, на 13 март е починал от инфекция на гръбначния стълб, но преди това е успял не само да влезе в рекордите на Гинес за най-малък човек на земята, но става и един от най-богатите хора.Обожава жените и приживе е бил известен като най-малкият Дон Жуан. „кажи ми какво искаш, и ще го направя“ – казвал им. Казвал е също така, че има едно огромно предимство пред другите мъже – можеш да си го занесеш у дома. Буквално.
Може ли да се каже, че нормалните мъже с малки пениси компенсират размера с овладяване майсторлъка на женското ухажване и намират начин да забогатяват и да впечатляват? Много често, да.

Господин Среден Размер
Мъжете с размер около 13 – 14 см.Нека първо ви попитаме – забелязвате ли го въобще между крилата на супермаркета? Може би да, може би не.Той носи сиви или белезникави костюми и пие обикновена бира.Има обикновена работа и живее обикновен живот.Такъв ли е и в леглото? Понякога представянето му между чаршафите е точно толкова „нищо особено“, колкото и бирата, която пие. Но в тази категория мъже има изключения. И при това не едно. Понякога те се амбицират да компенсират средния си (към малък) размер с овладяване на разнообразни майсторлъци в леглото.В заключение можем да кажем, че мъжът със среден размер е като кутия шоколадови бонбони асорти – никога не знаеш предварително на какво ще попаднеш.

Мистериозният пенис
Собствениците на пенис със собствен характер най-често са чудаци и големи странници в живота. Но винаги привличат женското внимание. Те са неуловими. Понякога тялото им е покрито с татуировки, понякога … не чак толкова, но при всяко положение са в категорията „лоши момчета“ – онези, заради които жените си губят разсъдъка тотално.Той работи нещо странно и нетипично, има нетрадиционно хоби и забива жените само с поглед или една единствена дума – предизвикателна, не романтична. Неговата „змия“ е също толкова странна.Понякога се извива надясно, понякога наляво. Може да спадне точно когато имате абсолютно всички основания да очаквате, че ще бъде безмилостно надървен.Или се държи сякаш ума му е съвсем другаде, а в следващия момент замята полата на жената и я оставя без дъх. Ако сте склонна на приключение с такъв тип мъж, то ще бъде вълнуващо. Опасно, непредсказуемо, странно, но незабравимо. Струва ли си? ВИНАГИ.

Пенисът „Дани де Вито“
Типичен представител – Дани де Вито. Той не крие този факт, а щедро промотира тази своя компенсация на дължината и винаги предупреждава жените, които смятат да си имат работа с него какво ги очаква. Затова и на жаргона на американските списания, дебелият и къс пенис отдавна носи името „Дани де Вито“. Ако съдим от актьора, този тип мъже са склонни да провъзгласят сами себе си за Господари на Вселената. Обикновено са живи, пъргави, успешни, остроумни, а чувството им за самоирония, комплектовано с огромното им самочувствие, им дава основание да се бъзикат с всички останали … размери и конкуренти.
При този тип мъже обикновено става онова, което те са казали.А колкото до леглото – ако женската вагина е по-скоро широка, отколкото дълбока – това е идеалният член.
 
На снимката: Хи Пингпинг в рекордите на Гинес
15.04.2010 г.

Коментирай Пенис и характер

Коментари за Пенис и характер