ЛЕЧЕБНИ КАРТИНИ – С РЕЙКИ ЕНЕРГИЯ

3
Добави коментар
ANONIMNIQ
ANONIMNIQ

Казвам сe Мая Ботева: Учител по Рейки и Медитация

Учител съм в Традиционно Класическо Рейки, по доктор Микао Усуи и в Лечебна система “Любов и Светлина плюс Рейки”, по Сатя Сай Баба.

С рисуване се занимавам още от детската си възраст. Но след първото ми заминаване в Индия моя начин на рисуване се промени.Рисувам картините си чрез рейки енергията.

Рейки енергията е универсална, жизнена , чиста , космическа енергия.Няма как , когато се работи с тази енергия да не се отрази това и на самата картина, индивидуално за всеки човек.

Когато се работи с Рейки енергията ние сме проводници.По този начин рисувам и картините.Всичко е много индивидуално , предназначено за всеки човек.Вибрацията, която излъчват чрез форвите и цветовете.Не зная какво ще излезе на платното, нито човека за когото е предназначена.Оставям това на Създателя.

При наблюдаването на самите картини се усещат позитивни чувства и хармония, които помагат да се осъзнае, че във всяко човешко същество има място за красота, мечти, свобода, като мечтите на всеки за щастие, любов и успех са различни.Това помага да се насочи вниманието навътре към всеки човек, защото всички отговори се крият там.

Всяка картина сама по себе си е форма на изкуство придадена на платното, чрез връзката с Вселената, която е изразена във Вярата, Осъзнаването, Просветлението , Любовта.