Мария Шопова имала връзка с ром / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски събития,…

5
Добави коментар
irraa
irraa

Най-претенциозната Брадърка Мария Шопова, която вчера напусна Къщата на Big Brother Family заедно със съпруга си Стоян и дъщеря си Пламена, се изпусна в „Шоуто на Иван и Андрей“, че е правила секс с ром.

Двамата водещи подкачиха другата изгонена двойка – Цветелин и Ванеса Цветанови, че седемнайсетгодишната майка е минала през леглата на доста мъже. Стоян и Мария заявиха, че не одобряват подобно леко поведение. Цветелин реагира светкавично на провокацията и защити любимата си с изказването, че тя може и да е имала много мъже, но разбрал, че Мария е правила секс с ром.

„Може и да съм спала с ром, но съм имала само двама мъже в живота си“, нахвърли му се Мария Шопова. Дали това е вярно, ще разберем в неделя, когато ще се излъчи епизодът на „Цената на истината“, в който пред детектора на лъжата застават семейство Шопови. Истините, които разкриха един за друг поставиха връзката и оставането им заедно под голямо съмнение.

Разкритията на полиграфа, шокиращи признания от миналото и настоящето на Мария и Стоян гледайте неделя вечер в 20:00 часа по Нова телевизия. Тогава ще разберем и какво накара Стоян да избухне в студиото на „Big Brother – Истината”, а верен негов приятел да трябва да бъде озаптяван от охраната.

Новини за Иван и Андрей
Интервюта с Иван и Андрей