Как да свалим момиче (част I) | Teenproblem.net

17
Добави коментар
YavorIvanov
YavorIvanov

Да свалите момиче понякога е ужасно трудно, дори ви се струва невъзможно – нали? Това е така докато не овладеете някой тънкости. След това всяка следваща свалка ще е все по-лесна и по-интересна за вас. Усещането че събитията са под ваш контрол е изключително приятно. А когато става дума за първите стъпки в отношенията с една жена – е изключително важно да сте сигурен всяко ваше действие до какъв резултат ще доведе.

Когато се опитвате да привлечете вниманиeто
Това определено е най-трудната част, на която ще отделим внимание в друга статия. На кратко – най-глупавото нещо, което можете да направите е да се правите на това, което не сте, да парадирате със телефони, финансови възможности или високи скорости, с колата която татко ви ви е купил или сте взели тайно от гаража без никой да ви забележи. Така можете да слечелите момичета, но от точно определен тип, които ще си тръгнат веднага след като паричките ви намалеят, колата вече я няма или просто намери някой с по-нов модел телефон. Така, че дръжте се естествено до колкото това е възможно. Да знам, че се притеснявате, защото я харесвате, но иначе ще изглеждате като идиот. За да намалите притеснението се опитайте да се срещнете с вашата избранница насаме.

Когато вече сте насаме
Не говорете много. Колкото повече говорите толкова по-голяма вероятност има да кажете глупост. Когато сте насаме покажете интерес към момичето. Първите разговори обикновено протичат много глупаво и обричат начинанието на гарантиран провал. Не е важно да се правите на интересен (както казах и по-горе). Оставете я тя да говори. Питайте я за интересите и, в зависимост от тях и задавайте допълнителни въпроси, изчаквайте я да се изкаже, не я прекъсвайте но и не прекалявайте, за да не превърнете разговора в разпит в ГДБОБ. От време на време вмятайте и личното си мнение по въпроса.

Бъдете романтичен
Романтика е нещо, което всяко момиче търси. Независимо как изглежда, каква музика слуша, какви са интересите и всяко момиче ще се трогне от вашите опити да направите няколко часа от живота й най-романтичната среща в живота й. А е сравнително лесно да го направите защото много мъже ги е срам да носят цветя по улиците както и да ги подаряват на жени. Някой го правят само по празници – това са грешки. Какво би станало ако отивате с букет на следващите 4-5 срещи? Ами 10? Нищо, е… вярно че ще похарчите повечко пари, но целта оправдава средствата в тази ситуация. Не мислите ли? Можете да не носите букет на всяка среща, но на първата вземете, на втората също… починете една две срещи и отново поднесете. Важно е да демонстрирате, че не искате да сте като онези, които свалят звезди докато свалят момичето и после спират дори да ги поздравяват. Наложете си винаги (независимо от това колко време ходите с дадено момиче) да подарявате цветя.
Заведе я на разходка в някой парк, езеро, планина, или място, от което можете да гледате уникално красивия залез, идете да покарате лодки, рикши, колела, или нещо такова, след което ще трябва да си починете леко прегърнати.

Бъдете уникален
Това е най-важното, но ако не сте такъв и нямате бърза мисъл е много трудно да го постигнете. Ето някой неща, които винаги са ми вършили работа – влизам в дискотеката в която има изкуствени цветя, на средата на танцуването изчезвам и се връщам със светещо на UV лапмите цвете, изкуствено, но цвете… е може да ви понабият, но риска си струва.
Друг случай, който през лятото лесно можете да постигнете е докато се разхождате някъде да отскочите до близката градинка да откъснете цветя и да й ги поднесете така както още има роса и пръст по листата и стъблата.
Ако вали я хващаш за ръката и излизате под дъжда, за секунди вече сте морки и не ви пука кой знае колко, това е идеален повод да я прегърнеш и да й говориш от близо колко щаслив се чувстваш от факта, че си с нея.
А защо да не отидете пред блока й с голям букет цветя в 5 или 6 суринта, да й се обадите (и събудите) и да й кажете, че спешно трябва да отвори вратата, само за 1 минута.
Идеите могат да са толкова много, че аз лично не мога да си спомня всяка идиотщина, която съм правил, но винаги съм изумявал момичетата с мен. Важното е да постигнете ефекта „никой не е правил такова нещо за мен“.

Прочетете Как да свалим момиче (част II)