Запознанства с жени

134
Добави коментар
anatolii
anatolii

Запознанствата с жени е първата стъпка от флирта…

1. Бъдете уверени в успеха на запознанството
Изглеждайте максимално добре, когато се запознавате /първото впечатление винаги е визуално/. Обличайте се ефектно. Подхождайте уверено и със самочувствие към жената. Това, което жената забелязва веднага е как сте облечени и какво е самочувствието Ви /базирано на езика на тялото/. Гласът Ви трябва да е енергичен, силен и да подчертава самочувствието и увереността Ви. Повечето мъже се питат дали да показват интерес към жената, с която се запознават. Приемете като правило следното:Когато показвате силен интерес в запознанството /директна игра/ трябва да търсите и бърза развръзка /например размяна на контакти или физическа ескалация/. Ако се забавите прекалено жената ще усети, че не знаете как и не умеете „да си вземете, това което искате” – а това понижава Вашия ранг сериозно.

Когато не показвате интерес или съвсем слаб интерес към жената имате повече време преди да ескалирате, но пък може да Ви квалифицират като недостатъчно смел.

2. Вкарвайте хумор и бъзици
Това е безценно. Хуморът е измислен точно за запознанствата с жени :). Най-вероятно в началото на разговора /дори и жената да Ви хареса/ тя ще се чувства поне леко неудобно. С хумор лесно може да премахвате всякакво напрежение в запознанството и същевременно да  покажете колко сте готини. В нашите практически обучения по запознанства с жени учим как мъжете да забелязват малки детайли, които се случват и да ги използват и вкарват в разговора по забавен начин. Забелязвайте всичко, което се случва около Вас и го отбелязвайте по забавен и закачлив начин спрямо жената.

3. Говорете с емоция и енегрия
Не веднъж сме споменавали, че гласът е основното средство на всеки мъж за създаване на привличане у жените. Ако говорите мудно и само в една плоскост – тоест монотонно – то това отблъсква жените, с които се запознавате и трудно те ще Ви слушат дълго време. Говорете с емоция – рисувайте картини с гласа си. Когато разказвате нещо се научете, кога да правите паузи, кога гласът Ви да става по-тих, по-дълбок и кога по-звънлив и забавен. Умението да предавате емоция с гласа си е едно от най-важните ако искате жените да Ви харесват.

4. Разказвайте интересни неща при запознанство с жени
Всички сте чували тезата, че не е важно какво говорите на жените, а как точно им говорите. И макар, че това твърдение е истина, абсолютен плюс е ако можете да разказвате и да споделяте интересни случки. Интересните случки са: забавни, весели, и с непредвидим край. Също така разказвайте истории, които показват висок ранг, например интересни пътешествия, срещи с интересни и известни хора, невероятни неща случили Ви се на невероятни места и др.

5. Имайте цел в разговора, когато се запознавате с жени
За финал Ви давам още един важен съвет – а именно да водите разговора и изобщо запознанството в желаната от Вас посока. Когато говорите с жена имайте предвид какво искате да се случи в резултат на този разговор. Дали това е разговор само за забавление. Дали е разговор с цел размяна на контакти. Дали е разговор за установяване на доверие и връзка помежду Ви. Дали е по-интимен разговор. Голяма грешка е да очаквате да получите резултат, когато нагласата Ви е просто за приятелски разговор с жената. Напротив имайте си цел и нека разговорът води към точно тази цел.