Богомила Годинова – психолог, психотерапевт

15
Добави коментар
press
press

Богомила Годинова – психолог, психотерапевт

 Здравейте,
    Казвам се Богомила Годинова и работя като психолог и психотерапевт. Години наред търся отговори на въпросите: Коя съм аз? Какво може да осмисли живота ми? Какво означава да живея пълноценно и да се чувствам реализирана? Кой е пътят ми и как да го намеря? Дали щастието е лукс? Как да различа истинският от фалшивият аз (в самата мен и в другите)? Как мога да накарам другите да се чувстват добре и да не изпитват лоши чувства, да не нараняват себе си и другите около тях?
    Изучавах дълго философия, след което продължих с психология. Теорията е много важна докато навлизаш в науката за душата, но след това, реших да се сблъскам със самата себе си записвайки се в дългите курсове по психодрама, когнитивно поведенческа терапия и др., а накрая стигнах до аналитичната психотерапия по неорайхиански модел.

 Докато опознавах себe си, чрез изучаването и прилагането на различни психотерапевтични методи, се роди чудесната идея за отварянето на психотерапевтичен център “Диалог на доверието”. Благодарение на него аз всеки ден отговарям на въпросите, които си задавах дълги години.
    Срещата ми с Вас – клиентите е богатство. Всеки ден аз се срещам с различен, уникален и прекрасен свят – Вашия свят, който заедно опознаваме. Подходът ми към всеки човек е индивидуален, Вие ми подсказвате кой е най-добрия начин да се докосна до Вашето сърце, за да Ви помогна да се справите със тревожността, депресиите, стреса и проблема на вашия ден.

Специализациализация по Aналитична Психотерапия във Westdeusche Akademie, Лугано, Швейцария. Психотерапевт Двугодишно обучение по когнитивна -поведенческа психотерапия
Сертификат за влaдеене на психодиагностичен тест МИНЕСОТА /MMPI/
Двугодишно обучение по психодрама
Завършила съм бакалавърска степен по Философия и магистърска степен по Психология
Практика по клинична психодиагностика в болница „Св.Наум“
Член на Българско Неорайхианско Психотерапевтично Дружество

Адрес: гр. София, Бул. Гоце Делчев , бл.42, вх.А
Тел. 9586528
Тел. 587201
GSM .  0887776952

www.dialognadoverieto.com
[email protected]

 

Назад към терапевтите от град СОФИЯ