Искате ли коремните ви мускули да са като на гръцка статуя

4
Добави коментар
villy89
villy89

От векове, идеалното мъжко тяло е представяно от гръцките идеални, и ако някога сте виждали класическата гръцка статуя, ще разберете защо. Дори и днес е малко трудно да се постигне резултатът на шестте плочки на всяка гръцка статуя, нали?
Малка талия, широки рамене, добре сложени крака и… перфектно оформени коремни мускули. Даже и в днешно време е рядко срещано това телосложение с 6 – те плочки на корема. И това прави голяма разлика между това да си със страхотна, изваяна фигура и просто да си голям.

Въпрос: Как да постигнете тези перфектни коремни мускули?
Отговор: Има три тайни или етапа, които трябва да знаете. Ако някои от тях липсва няма да постигнете желания резултат.

Етап 1
Коремната ви тренировка правилна ли е?
Най-добрите упражнения са насочени към ABS и действат много добре, и ви трябват само няколко от тях. Ако знаете какво правите, тренировката на коремните мускули няма да е нещо трудно или сложно. За съжаление, повечето хора не осъзнават в какво се въвличат и отделят доста време за неефективни упражнения.

Етап 2
Топите ли мазнините?
Няма значение колко добре са развити коремните ви мускули, те няма да се очертаят ако са покрити от мазнини. Сега вече знаете защо толкова много хора са с невидими плочки на корема, въпреки, че ги тренират усърдно.

Етап 3
Трябва да вталите стомахът си и от вътре. Не трябва да консумирате неща, които го карат да се подува и раздразнява. Така ще избегнете синдромът на раздразнения чревен тракт, които е характерен с  подпухналост.

Перфектните коремни плочки са безценно съкровище, така че когато го имате, третирайте го с гордост и го поддържайте прецизно.

< Предишна

 

Следваща >