Новите пророчества на Едгар Кейси

3
Добави коментар
gossipgirl
gossipgirl

Мери Тотънхуд е известна ясновидка от Лондон. Неотдавна тя получава подробно съобщение от своя учител – знаменития предсказател Едгар Кейси, починал през 60-те години на миналия век.

В състояние на транс, Мери дума по дума записала предсказанията му. Приживе Едгар Кейси е известен с точните си прогнози, а след себе си оставя много последователи и ръкопис с прогнози до 2000 година, който е бил открит в гроба му.

Според новото предсказание на Кейси, човечеството го очаква цяла серия от катастрофи. Край бреговете на Аляска ще има мощен взрив, а образувалите се гигантски вълни ще залеят целия полуостров.

След това ще има катаклизъм на земната кора в Арктика и Антарктида, което от своя страна ще доведе до масово изригване на вулкани и земетресения в различни точки на планетата. Например, изригването на вулкан в Мексико ще потопи в мрак територия с 40-милионно население. А най-мощното земетресение ще разцепи САЩ буквално на две части.

През следващите десет годни ще бъде доказано посещението на земята от извънземни още преди зараждането на човешката цивилизация. Археолозите ще открият под Йерусалим руини от град, построен от пришълци от други планети. Ще бъдат намерени скелети от същества, приличащи на двукраки делфини.

Производството на лекарства ще има голяма развитие. Ще бъдат създадени препарати, които да намаляват потребността от сън. Заради което активният ни живот ще нарасне. А таблетки за акъл ще повишават броя не гениите сред хората. Чрез тези хапчета децата ще усвояват два пъти по-бързо учебния материал.

През следващите десет години според Едгар Кейси ще се случи откритие с изключителна важност. Ще бъде открита „частичката на Бога“. Това ще е най-малкият невидим строителен материал на Вселената, пише в. „Зодиак и Мистерии“.

FacebookGoogle+TwitterPinterest