Механик от София грабна 46 062 лв. от лото играта Еврошанс

4
Добави коментар
kin
kin

София за втори  път ще бъде отбелязана върху географската карта на късмета на Евробет. На нея  се посочва всяко населено място, в което е спечелена сума над 40 000 лв. от играта Еврошанс.

Второто флагче за София спечели механик, който избра доста атрактивен начин за игра. Късметлията спечели впечатляващата сума от 46 062 лв., като отбеляза в талона си 9 числа и реши да комбинира всички 6,7,8 и 9 числа. Така с общо 130 колонки талонът му пуснат за 5 поредни тегления печели в три от тях. В теглене № 290 късметлията печели 64.40 лв., в следващото 291 теглене, печели 14.00 лв. и в най-щастливото за него 294 теглене печели 45 984 лв. познавайки 8 от общо предвидените 9 числа.

Късметлията си има изградена система относно числата, които маркира. Обикновено играе с рождените дни на близки и приятели и може би именно заради сантиментална стойност, която имат за него, му провървя. Именно тези близки и приятели първи са споделили радостта от спечелената сума.

Механикът е решил на първо време да спести апетитната печалба. „Още няма да харча парите, ще реша какво да правя с тях по-нататък“, казва щастливецът и допълва: „Букмейкърите в пункта на бул. „Андрей Сахаров“, бл. 74 А, в „Младост“ са много коректни и винаги ни помагат. Може да се каже, че благодарение на тях открих тази игра“.