Вали!

5
Добави коментар
ninkoevgeniev
ninkoevgeniev

Странни неща падат понякога от небето и това не е, защото си пиян „на мотика“! Чети надолу какви шашави валежи е имало през годините!

Спайдърмен не е замесен, споко! Но на 6 април 2007 в Салта Провинс, Аржентина един пич на име Кристиан Онето Гаона тръгва на стоп със свой приятел, когато забелязва валящите от небето огромни паяци. За щастие успяват да се скрият и да снимат акарите от безопасно разстояние.

Колко трябва да си пиян, за да ти се стори, че крава пада от небето и ти размазва кораба? Нещо подобно ще да са си помислили от спасителните служби, които спасили от удавяне през 1997 няк’ви отчаяни японци, които разказали това с кравата. После се оказало, че от някакво подразделение на военновъздушните сили били качило в cargo plane цяла жива крава, за да имат какво да ядат, ама натежала и я метнали от въздуха. Хвала!

Кървав дъжд – съвсем като в романите на ужасите! Такъв обаче наистина е валял през 2008 в Ла Сиера, Колумбия. Причината не е ясна, свещеникът в градчето обаче е бил на път да се побърка и обяснявал на всички как тогава е знак свише, че всички са грешници.

Елинор Бийл си била съвсем нормална американка, докато в един хубав ден през 2005 не видяла как от небето започнали да валят огромни, влажни, гнусни червеи. Разпищяла се, естествено, но събрала кураж да ги снима.

На 3000 км от Москва завалял сняг,… което не е никак странно, да. Само че снежецът бил зелен и оранжев, шаренийка, бате! Красота и не можем да не й се радваме!

Малката пустиня Танами в Австралия не е най-обичайното място, където да започне да вали риба. Но се е случвало цели 2 пъти – през 2004 и преди месеци, през 2010! Дано поне е имало кой да подложи един тиган, че при ония температури това ще да е било достатъчно за пържене!

През 2007 в Германия се е сбъднала мечтата на камара народ – от небето заваляли банкноти! Така и не станало ясно чия е грешката, но властите се намесили бързо и малцина успели да си наберат парички за у дома.

9 Март 1876 е паметен ден за САЩ – в едно малко градче, Olympian Springs, заваляло месце. На малки късове, а очевидците твърдят, че било агнешко.

 

ФБ!!!