MasterCard и Принцът на Персия

6
Добави коментар
istinata2009
istinata2009

От 1-ви май 2010 започва една промоция на Първа инвестиционна банка и MasterCard с 1500 награди! Всички притежатели на дебитни и кредитни карти Maestro и MasterCard могат да вземат участие в промоцията.

Какви са наградите?

1500 ваучера за дългоочаквания филм „Принцът на Персия: Пясъците на времето” с предстояща премиера на 21-ви май 2010. Един ваучер ще предостави два билета за прожекцията, с включени безалкохолни напитки и пуканки за двама в кината Арена.

Как да станете част от промоцията?

В периода от 1-ви май до 11-ти юни 2010 трябва да направите минимум 15 плащания при търговци или в интернет с Вашата дебитна карта Maestro или кредитна MasterCard на стойност минимум 15 лева. Трябва да натрупате този брой транзакции само с 1 карта, издадена преди 1-ви май 2010, което не пречи с няколко карти да регистрирате участие поотделно.

Как да получите своята награда?

Запазете разписките за всяка транзакция или разпечатайте бордерото при плащане в интернет. Можете да се регистрирате за своята награда като опишете плащанията във формата на официалния ни сайт – www.fibank.bg или посетите някой от офисите на ПИБ не по-късно от 15-ти юни, където нашите колеги ще Ви съдействат. Ще бъдете информирани своевременно как и кога ще получите своите ваучери. Наградите ще се раздават до изчерпване на количествата. Успех!