Ирина Кирякова – психотерапевт

154
Добави коментар
press
press

 
Ирина Кирякова – психотерапевт

Образование – Позитивен психотерапевт и член на ДППБ, в рамките на Световната Асоциация по позитивна психотерапия – WAPP; Софийски университет “Св. Климент Охридски”, степен “Магистър”, специалност – “Социално-педагогическа и психологическа помощ за семейства”

Стаж – 7 години самостоятелна практика

Курсове – Игрова терапия за деца от 3 до 15 годишна възраст; Умения за водене на семинар и работа с група; Психоанализа; Позитивно мислене; Арттерапия; Стимулиране на ефективни поведенчески стратегии; Участие в семинари, конференции и тренинги

Месторабота – Частен кабинет

Контакт – София, ул. Хан Аспарух, тел – 0887 89 28 79 / 0884 41 58 73

Хоби – Изкуството във всичките му измерения

От малка имах обострено чувство за справедливост и развита сетивност, които качества ме караха да се бунтувам и страдам за много неща. Казвах си, че като порасна ще намеря начин да оправя несъвършенствата в света. Тогава си въобразявах, че трябва да се случи със замах – като с магическа пръчица. Едно завъртане и всичко става добро и прекрасно. Исках да открия панацея.

Днес вярвам, че промяната е процес и именно в това е смисъла – постоянно развитие и прогрес.

И най прекрасното статукво не може да се сравни с възможността и надеждата за непрестанно усъвършенстване, разгръщане и обогатяване.

 

 

 

Назад към терапевтите от град СОФИЯ