Булчински обувки и чанти – Тенденции 2010-та

2
Добави коментар

Булчински обувки и чанти – Тенденции 2010-та
Posted by BellaDonna
4anti,
bridal,
clutch,
fashion,
shoes1,
булка,
булчински,
мода,
обувки,
сватба,
тенденции,
чанта
9:53

През 20-те години на ХХ век мадам Коко Шанел „отрязва“ полите на белоснежните сватбени рокли  и скъсява дължината им до коленете. В продължение на 10 години жените се учат от нея на смелост и през 30-те години разкриват краката си. Производителите на обувки боготворят съдбата – в сватбената мода настъпва нов период.
Дизайнерите непрестанно подтикват булките да експериментират с цвета и модела на роклите. С убеждението, че индивидуалността е най-важното нещо за сватбения ден, девойките се поддават на придумванията, но в един прекрасен момент забелязват пищната, снежно бяла, сватбена рокля от богата дантела и искрящ тюл и избират класиката. А какво по-подходящо за бялата рокля от красиви обувки и чантичка?
Със сандали или обувки, по-смелите и с чехлички на висок ток – най-важното е да не изменяте на стила си и да не се насилвате да обувате нещо, което не ви харесва или пък още по-зле – не ви е удобно! Избирайки модела на обувките не забравяйте, че те трябва да са елегантно допълнение към роклята. Ако средствата ви го позволяват – поръчайте си обувки от същия плат и орнаменти, като булчинската ви рокля. Ако ли пък не, разгледайте някои от най-стилните сватбени аксесоари за 2010-та и потърсете в магазините подходящата дизайнерска реплика.

Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by

2012
BlogNews Magazine. All Rights Reserved.

Designed by SimplexDesign