Синът на Малина натупан от съотборници,от Монтана отричат

2
Добави коментар

Ръководството на Монтана отрече в декларация до БТА информациите за инцидент с полузащитника на отбора Симеон Мечев. Според публикациите Мечев, който е син на фолкзвездата Малина, се е държал арогантно и е бил натупан от съотборниците си след тренировка. „Информацията, излязла в спортен уебсайт и тиражирана от медиите днес, за нанесен побой над преотстъпения от Славия 20-годишен полузащитник Симеон Мечев от страна на тарторите в отбора не отговаря на истината”, заявяват от клуба. „Монтана не се дели на млади и стари, на тартори и новобранци. Стремили сме се да изградим един добър колектив и смятаме, че в това е силата на отбора ни.”

„Категорично сме против замесването на Монтана в подобни евтини скандали, които целят единствено да създадат напрежение в отбора преди мача с Левски”, пише още в декларацията на тима. Клубът отрече с декларация твърденията, че Симеон Мечев е бил бит от съотборници в съблекалнята. “Майка му Малина ми звъни по цял ден – каза Живков. – Синът й не е удрян от никого. Мечев е отстранен от отбора заради реплика към треньора.”Халфът повече няма да играе за “Монтана” и след края на първенството ще бъде върнат на “Славия”. Припомняме ви,че преди дни Sportal.bg написа ,че преотстъпеният от Славия играч демонстрирал тотално пренебрежение към опитните състезатели и даже си е позволил да ги ругае по време на една от поредните тренировки на отбора.

Мечев бил предупреден още на терена да се държи прилично, но не си взел бележка и продължил с арогантното си поведение.

Затова отрочето на фолк дивата Малина е бил посрещнат с няколко ритника и шамара веднага след като футболистите са се прибрали в съблекалнята. Играчът, който се слави като голям смелчага, не спирал да се оплаква, като разправията стигнала чак до отбора, с който Мечев има договор – Славия.

В Монтана обаче са категорични, че постъпката на тарторите на тима до голяма степен е оправдана, тъй като изцепките на Мечев минавали всякакви граници.

Ръководството и феновете на участника в „А“ група са вдигнали ръце от младия футболист, тъй като самочувствието му било огромно и не се съобразявал с никого. Синът на Малина буквално си правил каквото си поиска на терена по време на тренировки и официалните мачове, с което вредил на представянето на тима. Именно поради тази причина той е бил изхвърлен от клуба след загубата от Пирин.