В 3-ти брой на Penthouse:Силвия и Поли фантазията на войника и генерал Ломски не само с неговата мечта Edelweiss

2
Добави коментар

В 3-тия си брой Penthouse ви поднася няколко изключителни фотосесии в соц стилистика.Неземно сексапилната Еделвайс заедно с мъжа си Алекс Ломски, тройна фотосесия във влак и една разгорещена пощальонка. Не пропускайте и изрисуваната от Иван Яхнаджиев Деси Полизоева, която беше момиче на месеца в миналия брой.

Edelweiss & Алекс Всяка армия има своя генерал. И всеки генерал има своя мечта. Неземно сексапилната Edelweiss със сигурност би могла да обезоръжи всяка военна дивизия само с поглед. Вижте какво се случи с генерал Ломски и неговата мечта.

Поли и Силвия Силвия и Поли са фантазията на войника. Виж какво се случва и следващия път, когато пътуваш до морето, избери влак на БДЖ. Силвия Иванова е на 23 години от Провадия и е модел. Поли Искърова е на 33 от София и по професия е готвач. И двете харесват да се снимат, а сме сигурни, че вие ще харесате тях.

Кристин Звезда на месеца в този брой е сексапилната Кристин на 18 години, която живее в Ямбол и се занимава професионално с танци. В следващите няколко страници тя влиза в образа на разгорещена от слънчевите лъчи пощальонка. А дали от слънцето, от еротичните писма или мръснишките телефонни разговори й става горещо – вижте сами.

Стоян Саладинов По време на свободните двубои от веригата Real Pain Challenge, на които е посветена бойната рубрика на Penthouse този месец, наблюдавах една интересна личност сред публиката – главен инспектор Стоян Саладинов, човека, който понастоящем е старши инструктор по бойната подготовка на командосите от СОБТ – Специализирания отряд за борба с тероризма.

Сашо Диков Слави Трифонов е типичният пример как, като се събере една критична маса пари, журналистиката умира. …Говореше се, че имам медал за „Принос към подобряване режима на ученичките”, прибирали се в 20,20 ч., за да ме гледат.