Колекция италиански кухни в интериор с истинска класа

2
Добави коментар

Колекция италиански кухни в интериор с истинска класа

Scavolini е водеща италианска марка за кухни с повече от 40 години опит.  Компанията проектира и произвежда кухни с високо качество, отговарящи на най-разнообразните нужди в домакинствата по отношение на дизайн, функционалност, сигурност и дълготрайност. 

Мебелни къщи Ralica е официален представител на италиански кухни Scavolini за България. Ние предлагаме на своите клиенти възможността да се запознаят с последните модели на кухни със смел и красив дизайн, безопасни и екологично чисти. В шоурумите ни може да получите консултация с наш дизайнер и да разгледате различните колекции. Да се уверите в изключително високото качество и безупречна линия на кухни SCAVOLINI.

Кухнята е едно уникално пространство, което трябва да излъчва уют. Всеки ден започва и завършва тук, в това помещение минава по-голямата част от времето, особено ако е обединено с дневната  и се превръща в „душата” на дома. Именно поради това визията и удобното обзавеждане на кухнята е изключително важно.

Можете да разгледате нашия сайт, където ще видите различни идеи в различни стилове за интериор на кухни с истинска класа.