Къщички за котки

5
Добави коментар
monito_vr
monito_vr

  Замислете се, какво най-много обича да прави вашата котка. Да се качва нависоко по мебелите? Да си точи ноктите по дивана? Да си играе с цветята? Нищо необичайно – това е начинът на живот за котки, отглеждани в домашна обстановка. Но все пак, какво можете да направите за да спасите мебелите си? Ето няколко решения:
Първият и най-лесният начин е да се разделите с любимеца си. Най-вероятно тази опция вече отпадна.
Друг начин е да се опитате да го възпитате. Резултатите обикновено са краткотрайни. Не само защото котките имат особен характер, но и защото вие не сте професионален дресьор.
Най-доброто, което можете да направите е да приемете навиците на котката си за нещо нормално и да създадете условия за това те да не вредят на дома и обзавеждането. Ето какво решение предлагат от pettreehouses.com.

Предприемчивите американци Шели и Джо изработват ръчно уникални кътчета за котки и ги продават през Интернет. Интересната идея им е хрумнала, след като не са намерили подобен продукт по магазините и решили сами да изработят такъв.

Всеки кът е уникален. Основното дърво е естествено, а листата са изработени от синтетичен материал. Къщичките, които са подходящи и за малки кученца са от кедър. Веднага ще ви направят впечатление специалните платформи, където котките обичат да се излежават. Те са покрити с плюш и служат за точене на ноктите. За съжаление тези продукти се предлагат само в Щатите. Освен това цените им са доста солени – от 200$ до към 800$. Идеята обаче е оригинална. Можете да заимствате и да се опитате сами да изработите подобен кът за вашия домашен любимец.