Как да постигнете успех

11
Добави коментар
sa6eto
sa6eto

Търсете и намирайте изобилието в настоящето. Вие сте заобиколени от изобилие и всичко, което трябва да направите е да си отворите очите и да потърсите.

Не чакайте парите да дойдат сами при вас, преди да се почувствате успешни. Почувствайте се успешни още сега! Имате ли много приятели? Имате ли изобилие от крепко здраве, или идеи, или дрехи, или време? Намерете онази област в живота си, в която можете да почувствате изобилието. Започнете да програмирате себе си за успех още сега.

Бъдете сигурни, че успехът се намира навсякъде. Научете да виждате успеха навсякъде накъдето погледнете.

Излезте в центъра на града и погледнете огромните офис здания наоколо. Помислете за онзи успех, който може да се съдържа дори само в едно от тези здания. Можете да бъдете сигурни, че архитектът проектирал това здание е получил за това доста голяма сума. Строителят на къщата също е забогатял. Собствениците на зданието са несъмнено състоятелни и преуспяващи хора. Хората, които наемат просторните офиси, би трябвало също достатъчно да преуспяват. Само едно такова здание съдържа токова много успех, а той може да бъде умножен по стотиците подобни здания в града. И това е само началото. Съзнанието на успешния човек е сигурно, че успехът се намира навсякъде край нас и е нужно само да отворите очи за да го видите.

Никога не завиждайте на чуждия успех. Признайте го и му се радвайте. Това е доказателство за това че успехът е възможен. След това си напомнете, че и вие можете да го намерите.Само съзнанието на неудачника ще възразява срещу успеха и ще се опита да подтиска онези, които го постигат. Постарайте се да се опазите от такива мисли, все едно, че те са смъртоносна отрова. То си е така, това е отрова, което трови вашето съзнание, настроено за успех.

Изпитайте радост всеки път когато видите успех, независимо от това дали е ваш или нечий друг. Отворете очите си и ще забележите, че успехът е навсякъде, той ви обкръжава от всички страни. И той ще принадлежи и на вас ако само се настроите за успех.