Магиите, тяхното значение и изцеление

2
Добави коментар
webg
webg

Уникалния сайт за вашите проблеми и аномалии в личен, семеен и здравословен план! Сайта е с образователна цел и разследва древна духовна практика в светлината на съвременната реалност. Няма нищо по-плашещо от непознатото и неизвестността.  Затваряйки очи пред тях ние не знаем с какво ще бъдем изненадани – с добро или лошо. За това знанието е щит в бъдещето.  Един арабски поет казва: „Опознах злото – не за зло, а за да се предпазя от него.  Който не разпознава злото от доброто попада в него!“

От както свят светува, съществуват силите на злото и доброто, които са в непрекъсната борба за влияние. Силата на мисълта и словото се използват като психотронно оръжие. Както съществуват доброжеланията, така съществуват и зложеланията и техните емоционални заряди, които подсъзнателно ни захранват – пряко или косвено, и ни влияят малко или много.

Мислите на другите въздействат върху нас в много по-голяма степен, отколкото предполагаме. Те са като вещи и при това с много силно въздействие. Настойчивите ни мисли създават така нареченото внушение. То може да бъде както самовнушение, също така и атакуващо целенасочено внушение т.е. психоатака. Магиите са целенасочено външно негативно влияние чрез разнообразни и подходящи вещи върху психиката, а от там на поведението, тялото и живота на човека. В повечето случай тези прокълнати вещи (възможни игли, конци, коси, сапун, пръст, пепел, течност, записка в амулети, подарена обработена храна или питие и пр.) са добре укрити и трудно биха се забелязали от жертвата. Особено ако чрез откраднати лични вещи в полунощ от разстояние се изпращат облъчващи ни магически послания. Най-ефикасното премахване на влиянието им, независимо дали прокълнатите (омагьосани) вещи са открити или не, се осъществява посредством специализирано баене.  А когато се изчистим от негативната енергия на магията, тогава ние се освобождаваме от психологическия дисбаланс, с което укрепваме и имунитета. Само така ще се освободим от оковите на неуспеха и проклятията.

НЯКОЛКО СИМПТОМИ, ПРЕДУПРЕЖДАВАЩИ ЗА СЪСТОЯНИЕ НА СТРЕС

(независимо дали стресът е с магически или естествен произход)

Към най – често срещаните прояви, загатващи, че се намираме в стрес спадат: Безсъние, кошмари, умора без апетит или лакомия, редуване на запек с разстройство, раздразнителност, чувство за неспособност за справяне с проблемите, безразличие към всичко на около, усещане за провал и самоосъждане, колебливост и неувереност, неспособност за довършване на започнати неща, липса на чувство за хумор, ужас от бъдещето, неспособност за концентрация, изблици на плач, агресия към близки и влошаване взаимоотношения с партньор, чувство на изолираност от колеги и приятели, системни неудачи и злополуки, нервни тикове, виене на свят, отпадналост, треперене, студени ръце и крака, главоболие, болки във врата и гърба, плашливост, гризане или чоплене на ноктите, често и обилно изпотяване, настръхване и иглички по кожата, изтръпване, схващане, сърцебиене, гадене, импотентност или фригидност, повишена притеснителност, негативни натрапчиви чувства на паника и тревожност, и др.

НЯКОЛКО БОЛЕСТИ, ДО КОИТО ВОДИ СЪСТОЯНИЕТО НА ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН СТРЕС

Нервна депресия, повишено кръвно налягане, исхемична болест на сърцето, включително и сърдечен инфаркт, инсулт, кисти, базедова болест (гуша), миома, рак, анемия, епилепсия (гърчове и припадъци), гастрит, язва, хипертония, множествена склероза, страхова невроза, шизофрения, паркинсон, псориазис, туберкулоза, тромбоза, хепатит, цироза, алергия, синдром на раздразненото дебело черво, захарен диабет, затлъстяване, анорексия, алергия, нарушение във функцията на щитовидната жлеза, мастопатия, бъбречна недостатъчност, проблеми с менструацията, безсъние, депресия, хронична умора, безплодие, шум в ушите, и много др.

СПЕЦИАЛИЗИРАНОТО БАЕНЕ :

– като време трайност продължава от 20 до 60 мин. (в зависимост от бързината и мотивацията); онова, което не се отстранява с малко усилия се отстранява с много; за това в зависимост от силата и давността на проблемите процедурата се преповтаря до постигане на крайния резултат;

–  изчиства склада на психиката т.е. подсъзнанието от негативна енерго-информация;  тъй както изчистването на организма се осъществява чрез отделяне на токсини от изхождане, уриниране, изпотяване, повръщане, изхрачване и пр., така и изчистването на подсъзнанието от негативи се осъществява посредством обостряне на симптомите на психо-емоционалния и физически дискомфорт докато не се постигне крайния резултат. До тогава пострадалият може да продължи да употребява потискащи симптомите билкови отвари или медицински медикаменти.

– прилагането на метода се осъществява в присъствието на оплакващия се, като едновременно с това се ползва и вода, от която по-късно се пие и се поръсва в дом, жилище, офис, работно място и пр.,  или в краен случай без негово знание като му се дава предварително подготвена вода.

Като психологичен метод на въздействие той не наслагва като при хипноза, а по-скоро изчиства и възстановява естественото състояние на човека. Противодейства на почти всякакъв психо-емоционален дисбаланс и неврологични неразположения, които са в основата на повечето лични, семейни и здравословни проблеми. При многократното си повтаряне специализираното баене мощно влияе на биохимията на организма и го променя, с което изцелява стотици известни и неизвестни болестни състояния.

Повече информация може да получим в публикуваните статии прикачени в този сайт.

Ето защо Али Шуган ползва специализираното баене успешно при оплаквания от магически и естествен характер, което е изключително ефикасно за възстановяване на спокойствие, адекватност, любов, късмет (сполука), берекет (благодат, изобилие), здраве и успех.  Без да се намесва в религиозните и философски възгледи на посетителите си със своята толерантност и милосърдие той помага на всички – независимо от нация, вероизповедание, раса и етнос. В никакъв случай не се противопоставя на медикаментозното лечение на държавните здравни служби, не диагностицира по здравни въпроси, а се бори с онова, което е неизлечимо (хронично) за медикаментозните методи – стреса. Независимо дали от философски или чисто хуманни подбуди Али Шуган не подбужда към решаване на проблеми чрез магии или други насилствени методи на проклятия и съответно не предлага такива!! Всичките му статии окачествяват ползването на негативни методи на зомбиране, обсебване, разболяване и омагьосване като неприемливи и зловещи деяния, на които трябва да се противодейства.