Мъжът е влюбен, когато…

4
Добави коментар

Лошото на мъжете е, че никога не можеш да бъдеш сигурна в тях- тъкмо когато решаваш, че той е любовта на живота ти, той ти казва, че всичко между вас е приключило и ти разбираш, че целта му е била само да се позабавлява.
В същото време се случва и обратното- зарязваш някого на втората седмица, защото ти се струва, че те мотае, а той после не те оставя на мира с месеци и е готов да свали звездите от небето за теб.
Да изясним някои неща като за начало:

1. Мъжете се влюбват, това е ясно.
2. Мъжете търсят много по-често секс за една нощ (или няколко седмици), това също е ясно. 😉

За да Ви се изясни и на Вас кой какво иска, вижте съветите за разчитане жестовете на мъжете:

Усмихва се на една страна

Усмивка в стил ‘Джони Браво’ показва, че този младеж не е искрен, когато Ви казва, че за него сте единствената жена на света.

Едната половина на лицето му отразява едно, а другото половина- противоположното, добавят експертите от iVillage, а това е сигурен знак, че той търси по-скоро забавление, отколкото сериозно обвързване.

Или го изпратете навън от живота си преди да Ви е запленил тотално или се включете в играта му и се позабавлявайте заедно, но без да ‘инвестирате’ много чувства.

Държи се като фотомодел на снимки

С други думи – позира докато Ви говори, все едно около Вас подскача фотограф, който трябва да го хване в най-чаровната му поза. Леко разгърдената риза и продължителните погледи никога не са плод на случайността.

Той очевидно флиртува с Вас, като използва целия си обаятелен ‘арсенал’. За такива мъже, осъзнаващи влиянието си върху жените, смяната на партньорката е по-честа, отколкото смяната на четката за зъби.

Няма нищо лошо да се поддадете на чара му и да преживеете зашеметяващи моменти, но не се опитвайте да го опитомите, той просто ще избяга.
И все пак, кога е искрено влюбен?

Весело Ви е да сте заедно, той се смее искрено и е готов да направи с Вас какви ли не щуротии, без да се интересува от мнението на околните – това е сигурен знак, че той се чувства удобно във Вашата компания и е щастлив, че сте около него.

Не можем да кажем дали точно той ще е мъжът, с който ще прекарате остатъка от живота си, но със сигурност с такъв човек ще изживеете една прекрасна любовна история.

2. Държи Ви за ръка непрекъснато

Той не се страхува да покаже на света, че е обвързан. И то точно с Вас. Усмихнете се широко и се радвайте на взаимната си любов.3. Готов е да пренебрегне всичките си задължения и приятели, за да бъде с Вас. При това се държи така, сякаш последствията няма да го достигнат или нямат никакво значение за него. Просто иска да сте заедно.4. Умишлено удължава срещите Ви, а минути след като сте се разделили Ви праща смс, обажда се по телефона или Ви пише съобщение в скайп или в някоя социална мрежа.5. Държи се като хлапак – постоянно е в приповдигнато настроение, не откъсва поглед от Вас, заразява Ви с щастливата си усмивка, кара Ви да се чувствате, сякаш сте слънцето в живота му. 🙂

И не последно място – просто се вслушайте в сърцето си. То никога не лъже. 🙂