Игри за възрастни

1
Добави коментар
CarloGambino
CarloGambino

Не е сложно да разнообразите сексуалния си живот – достатъчно е да приложите фантазията си и да не се уморявате редовно да измисляте нови „хитрини“. Ако вашето въображение вече е изтощено, а вие не искате да свиквате с еднообразието, може да ви е интересно да изпробвате предложените по-долу сексуални игри!

Какво е това?
Тази игра е прекрасен начин да разнообразите прелюдията и да повишите своята чувственост. Определете кой от вас ще лежи със затворени очи и кой ще играе главната роля (можете да се редувате). Ако вашият партньор е пасивният, а вие сте активната страна, завържете му очите и намажете тялото му с ароматизирано масло, а областта около гениталиите “ със специален гел. След това вие започвате да се докосвате до различни части от неговото тяло, а неговата задача е да познае до какво се докосвате. Това не е толкова просто, както ви се струва на пръв поглед, повярвайте! Ако партньорът ви познава, той трябва да бъде възнаграден – например с някаква ласка.
Сексуален маршрут
Вземете два листа хартия. Всеки от вас трябва да нарисува своята карикатура, а след това с кръстчета да отбележи любимите си ерогенни зони. Номерирайте ги и ги свържете в определен ред, а след това си разменете картините и сe галете по отбелязания „маршрут“. Обиколката по маршрута може да се извърши и с други „превозни средства“, например с език. Може да се погрижите и за „пътната настилка“, като „асфалтирате трасето“ предварително със сметана (от спрей) например.
Познай какво!
Вие с партньора си последователно си измисляте някаква дума, обозначаваща една или друга част от вашето тяло. След това произнасяте първата буква на думата, а партньорът ви трябва да я открие и да се докосне до вашето тяло именно на това място. Ако той греши, вие трябва да хванете ръката му и да я насочите към правилното място. Играта може да се усложни – т.е. да си измисляте не само обикновени думи, а и ваши интимни названия на ерогенни зони.
Сексуални желания
Първо трябва да подготвите сцената: запалете свещи, пуснете лека музика, разположете се удобно на леглото. Всеки от вас трябва да напише на малки листчета няколко (например 5) от своите смели сексуални желания. Поставете листчетата в някакъв съд. След това всеки от партньорите поред трябва да изважда едно от листчетата и да изпълнява написаното. Тази игра е интересна и възбуждаща, но вие трябва да бъдете внимателни в отговорите: ако вашият партньор е ревнив, той може да се обиди от някои ваши откровения.
Сексуален контрол
Уговорете си кодова дума. Когато вашият партньор започне да ви целува, вие във всеки един момент можете да я произнесете и той трябва да спре. По време на любовната игра, галейки се, произнасяйте тази дума. Печели този, който може да се контролира по-добре. Каква ще бъде наградата – решавате вие!