Холивудска премиера на „Сексът и градът 2“

2
Добави коментар
Sheitanova
Sheitanova

Най-новото кино Арена в The Mall организира холивудско преживяване на открития паркинг пред централния вход,  по повод българската премиера на “Сексът и градът 2”. Всички фенове на култовия филм могат да станат съпричастни с това събитие на 27 май, между 19.00 и 20.00 часа, когато ще пристигат официалните гости. Много от тях са познати и любими лица на българската публика. Гостите ще паркират автомобилите си на открития паркинг, ще минат по червения килим и ще се снимат на специално направена сцена пред входа.

Най-интересната част от това събитие е българският вариант на четирите приятелки от филма „Сексът и градът 2”. Самоличността на българските Кари, Саманта, Шарлот и Миранда се пази в дълбока тайна, като единствените факти, които се знаят е, че дамите са известни и много красиви българки, които с нещо приличат на героините от филма: по външност, професия или по характер.  Те ще пристигнат в мола на “Цариградско шосе” с луксозна лимузина. Ще ги посрещне лично Тузаря, който преди две години беше център на внимание на премиерата на първия филм.

Феновете на филма ще могат да присъстват на грандиозното събитие и ще имат уникалната възможност да разберат първи кои са българските Кари, Саманта, Шарлот и Миранда. Те ще бъдат облечени и  обути в дрехи и обувки от същите марки, както във филма;  ще ухаят на същия парфюм и ще бъдат гримирани и с прически, направени с козметичните аксесоари, използвани във филма.  Събитието ще се превърне в незабравимо холивудско преживяване за всички, които са мечтали да бъдат в светлината на прожекторите и да се почувстватв в блидост до звездите от любимия си филм!

Най-нетърпеливите фенове имат възможност да гледат “Сексът и градът 2” още  в нощта на грандиозното събитие. Нощната предпремиера започва в 00.00 часа на 27 срещу 28 май, като билетите вече са пуснати за продажба.