Младеж разцепи БМВ на две, 16-годишна загина

12
Добави коментар
velikcden123
velikcden123

19-годишният приятел на загиналата Радмила Лозанова – Димитър Иванов, който управлявал катастрофиралото БМВ, е настанен в „Пирогов“ в критично състояние, съобщи телевизия PRO.bg

Катастрофата е станала в района на надлез „Надежда“. Минути преди 23 часа снощи Радмила и Димитър излезли да се повозят с колата му. На метри от надлеза автомобилът се удрил в стълб на уличното осветление и буквално се разцепил на две. При жестокия удар непълнолетното момиче починало на място. Приятелят на Радмила е в „Пирогов” в критично състояние.

Причина за тежкия инцидент е високата скорост, категоричен е таксиметровият шофьор Димитър Радославов, който видял удара. Освен това, лоша шега изиграла и мократа настилка. Минути преди младежите да минат през мястото, булевардът е бил измит. Колата се завъртяла и станала неуправляема.

По първоначални данни Димитър е имал книжка от около година. Фаталното БМВ му било подарено само преди два месеца от баща му. И двамата са пътували с колани. Няма данни момчето да е употребило алкохол преди да седне зад волана.

Вижте снимки от жестокия удар

Видео от мястото след инцидента