Диана Любенова измести Златка Димитрова за 100-тна корица на Playboy

1
Добави коментар

Миналогодишната носителка на титлата Playmate of the Year Златка Димитрова е бясна на издателите на българския Playboy. Тези дни бургазлийката била неприятно изненадана от новината, че няма да краси предстоящата 100-тна корица на родното издание. Допреди седмица гръцките собственици на списанието поддържали у нея увереност, че именно тя ще грейне там през юни. В последния момент обаче те решили да я заменят с актрисата от „Забранена любов“ Диана Любенова.

„Собствениците на Playboy за България за пореден път показаха, че в страната ни единственият принцип е шуробаджанащината“, пише в гневна статия светски сайт близък до бивш главен редактор на Playboy за България.

„За никого не е тайна, че главният мениджър на Playboy Христос Христу е в много близки отношения с избраника на Диана – Лес Уелдън. Те са неразделни по партита и нощни купони. Приятелството им явно стига дотам, че любимата на Лес Диана да се урежда с фотосесия за стотния брой на Mъжката библия, измествайки куп по-млади и надарени девойки. След като Диана не можа да подели славата си с Гала и се оттегли от правенето „На кафе“, а сериалът „Забранена любов“ претърпя фиаско, актрисата е решила със зъби и нокти да поосвежи увяхващата си слава. И какъв по-добър трамплин от корица на Плейбой? Да, в България може да се купи всичко, но този, които очакват това да остане скрито-покрито, не са си направили добре сметките“, се казва още в публикацията.

За титлата на самата Златка също имаше подобни коментари миналата година. Наблюдатели изтъкваха, че сред кандидатките е имало и по-достойни плеймейтки, но близостта на бургазлийката с издателите и перфектното владеене на гръцки език изиграли решаваща роля за определянето на победителката. Така другите основни претендентки – Симона Христакова и Гери Аролска, останали излъгани. Пренебрегната била и сладката рускиня Марина Маринова, която се явила на конкурса почти случайно и нямала никакви протекции. winnerlifestyl