Добре дошли в сайта на Родопските къщи!

6
Добави коментар

Тук,

ще намерите богата колекция от снимки на реставрирани родопски къщи.

Ние осъществяваме  проекти

за реставриране на селски имоти, които изискват много време и особено внимание.

Ние сме доказали многократно,

че владеем изкуството на трансформиране на срутени или неподдържани къщи в модерни имоти с всички удобства и функционалност, изпълнени и обзаведени според индивидуалните ви предпочитания.

Автентичните български къщи са много харесвани  от българи и чужденци. Привлекателността им се състои в това, че са строени от естествените материали  камък и дърво ,издържали на 100,200 и повече години. Здрави са и имат възможност за използване на новите технологии при реставрирането им, така че да се постигне така исканото съчетание от комфорт и старинен стил на имота. Особено предпочитани места за покупка на къщи са селата около зимния курорт Пампорово.

Ако и Вие сте купили или Ви предстои покупка на уютна стара къща и пред Вас стои въпроса с реставрирането и, а вариантът за работа с приятели и роднини не ви устройва, защото всеки си има работа или не ви се работи на парче. Вариантът със строителни фирми ви плаши като цена. Остава възможноста да наемете бригада, която работи

коректно, професионално и творчески.Ние можем  да реставрираме всеки имот в България. Ние гарантираме, че работата ще бъде направенa бързо и ефективно.

Реставрации

Основно работим

със реновиране на родопски

къщи,

поради големия интерес

за връщането на стила

изграждан с години

от майсторите през XVIII и

XIX век.

Покриви с тикли

В продължение на 7 години

и вече

с над 5 хиляди квадрата

наредени тиклени покриви,

усъвършенствано със всеки

нов покрив, ние сме

постигнали

качеството на майсторите

вдъхновяващи и до днес

със своята естествена

красота.

Родопите са най-лиричната българска планина, съчетала в себе си релеф с меки овални очертания, шарените “черги” на природа, одухотворена с архитектурата на живописни села, гостоприемството на хората и легендарните песни на Орфей.

Powered by:Mountainhousebg.com!All Right Reserved.2003-2014!

Всичко за Родопските къщи!

Преди да започнете!

    Реставрирането на стари къщи е специфична работа, с много клопки. Трябва винаги да се консултирате със специалисти,за да подредите етапите на работа, което ще доведе до спестяване на време,нерви и най-важното финансови средства.