Летни дрехи според фигурата

25
Добави коментар
koce79
koce79

Дойде време за леките и изрязани летни дрехи, но с тях, уви, всеки излишен килограм личи. В зависимост от това дали сме с тесни или широки рамене, момчешки тип фигура или тип пясъчен часовник, важно е да изберем подходящия модел.

 

Летни дрехи за фигура тип пясъчен часовник Имате нужда да подчертаете хармонията на тялото си, така че заложете на вталени дрехи, с пристягане в областта на талията. Правият панталон и полата с дължина около коляното ще подчертаят стройния ви силует.

1. Риза J Lo by Jennifer Lopez от Celebrity brands; 2. Пола Sinequanone; 3. Панталон Mango

Летни дрехи за фигура тип правоъгълник Ако сте с момчешки тип фигура, носете женствени дрехи, с кройки, които оптически създават извивки на силуета ви. Трапецовидната пола е добро решение в този случай. Вталените елеци и ефирни рокли с набори в долната част ще направят формите ви да изглеждат по-секси.

1. Елек Sinequanone; 2. Пола Sisley; 3. Рокля Raxevsky

Летни дрехи за фигура с широки рамене и тесен ханш Добре е да наблегнете на обема в долната част на тялото ви, който ще измести вниманието от по-широките рамене. Роклята тип „лале“ с цветен принт е изключително подходяща. С разкроена пола и топ по тялото ще получите хармонията в пропорциите, която желаете.

1. Топ Mango; 2. Пола Sabotage; 3. Рокля Zebra

Летни дрехи при фигура с тесни рамене и широк ханш Акцентирайте в горната част на облеклото си. Ефектните обици също привличат вниманието и компенсират по-широката долна част на фигурата ви. Носете ризи с буфан ръкав или блузи с набори отпред в комбинация с вталени панталони.

1. Жилетка Benetton; 2. Панталон Zebra; Риза Raxevsky; Дънки Lee Cooper

Снимки: EyeWorx Стайлинг: Станимира Стефанова Материалът е предоставен от сп. „Журнал за жената“