Пътна Помощ Пътна Помощ

5
Добави коментар
qbi
qbi

Услугата Пътна Помощ на QBI Group се извършва основно на територията на Република България, но при нужда от Пътна Помощ на нашите клиенти, авариралото МПС може да бъде транспортирано и от чужбина. За избор на най-близкият до вас център изберете региона, в който се нуждаете от Пътна Помощ.

Начинът на определяне на цените на услугата „Пътна помощ” е съвкупност, влияеща се от много показатели, в това число сложността на операцията, която предстои да бъде извършена; теглото на МПС нуждаещо се от Пътна помощ; цената на видът гориво, използвано от техниката извършваща Пътна помощ към момента на събитието. Именно поради тази причина цената на услугата „Пътна помощ” се обсъжда винаги за конкретния случай, така че клиентът да не бъде и да не се чувства подведен. Цената на транспортиране на нуждаещите се от Пътна помощ на големи разстояния може да бъде намалена, в зависимост от изминатите километри. QBI ASSISTANCE съобразява цените на своите услуги с други фирми извършващи Пътна помощ за различните региони в страната, тъй като цените за отделните региони варират. Определено може да се твърди, че услугата Пътна помощ на QBI ASSISTANCE е напълно конкурентноспособна за територията на Република България.

QBI ASSISTANCE започва дейност извършвайки услугата „Пътна помощ” в град Варна и се развива главно в околностите на града, но с времето създаде и продължава да създава контакти с фирми извършващи услугата „Пътна Помощ” на територията на цяла България, с цел поемане на колкото се може повече нуждаещи се от Пътна помощ увредени автомобили.

QBI ASSISTANCE ПРОДЪЛЖАВА НАБИРАНЕ НА ПАРТНЬОРИ (ФИРМИ, ИЗВЪРШВАЩИ УСЛУГАТА ПЪТНА ПОМОЩ), ЗА ПО-ПЪЛНОТО ОБХВАЩАНЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА И ПОВИШАВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО НА УСЛУГАТА ПЪТНА ПОМОЩ.

В момента извършваме услугата „Пътна помощ” на територията на почти цяла България, включително в големите градове: София, Варна, Пловдив, Бургас, Сливен, Стара Загора, Казанлък, Търговище, Шумен, Велико Търново, , Бяла Слатина Враца, Перник, Плевен, Русе, Севлиево, Балчик, Каварна, Слънчев бряг, Приморско, Добрич, Разград, Габрово и Благоевград. Ако се нуждаете от пътна помощ не се колебайте да се свържете с нас на нашите телефони по всяко време на денонощието!

QBI ASSISTANCE е част от QBI Group и се занимава с извършване на услугата ПЪТНА ПОМОЩ и транспортиране на всякакви видове автомобили. Фирмата е създадена в началото на 2002 г. в гр. Варна с основна дейност „Пътна помощ”. От тогава до настоящия момент ние сме спечелили доверието на водещи сервизи и основни фигури от застрахователния бизнес, които ползват услугата „Пътна помощ”, която предлагаме.

За целия период на дейност, QBI ASSISTANCE е извършила Пътна помощ на над 900 нуждаещи се автомобила годишно и качеството, с което работят нашите механици печели все повече доверието на хората, което спомага за растежа на фирмата през годините. За покриване на всички случаи на нуждаещи се от Пътна помощ, QBI ASSISTANCE е създала контакти с други фирми от бранша, така че никога на нуждаещия се клиент да не бъде отказана услугата Пътна помощ, поради невъзможност за отреагиране.

Национален телефон Пътна Помощ – 089 999 3363

Целите, поставени за бъдещото развитие на Пътна помощ QBI Group са в няколко различни насоки:

Абсолютно пълно покритие на територията на Република България за автомобили, нуждаещи се от Пътна Помощ;
Сключване на повече договори с работещите на българският пазар Застрахователни компании;
Партньорство с чуждестранни Асистиращи компании, желаещи качествено обслужване на нуждаещите се от Пътна Помощ техни клиенти на територията на Република България;

QBI ASSISTANCE ПРИЗОВАВА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА НА СТРАНАТА ДА ШОФИРАТ РАЗУМНО И ДА СЛАГАТ СВОИТЕ ПРЕДПАЗНИ КОЛАНИ!

QBI ASSISTANCE ПРОДЪЛЖАВА НАБИРАНЕ НА ПАРТНЬОРИ (ФИРМИ, ИЗВЪРШВАЩИ УСЛУГАТА ПЪТНА ПОМОЩ), ЗА ПО-ПЪЛНОТО ОБХВАЩАНЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА И ПОВИШАВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО НА УСЛУГАТА ПЪТНА ПОМОЩ.